Šta danas donosi svakom ZNAKU pomračenje MESECA? Rak se prepušta strastima, Škorpija donosi ovakvu ODLUKU, a Bik živi u strahu

Vesti 05.05.2023 22:30 0

Pomračenje meseca donosi ogromne promene u našem neposrednom okruženju

noć

Shutterstock

Ovan

Pomračenje se dešava u vašem kriznom, velikom finansijskom i kapitalnom sektoru. Verovatno ćete završiti sa procesom povezanim sa porodičnim finansijskim problemom. Pored toga, verovatno ćete okončati neku unutrašnju krizu ili iskustvo u vezi sa vašim porodičnim poslovima. Sjajan je trenutak da pogledate u sebe i započnete samoizlečenje. Ovo može biti vreme da se pozabavite čak i najskrivenijim osećanjima. Možda se osećaju nemirno i moraju da donose drastične životne odluke. Međutim, važno je razmišljati o budućnosti i ne žuriti.

Bik

Pomračenje se dešava u vašem sektoru veza, na koji ćete biti fokusirani. Sada je vreme da se reše problemi sa kojima bi se dva partnera mogla suočiti. Pomračenje Meseca povećava ranjivost i izaziva anksioznost u Biku. Zbog toga je važno da ostanete povezani sa svojim voljenima i radite stvari koje vas čine srećnim. Osim toga, možete očekivati velike promene na poslovnom planu.


Blizanci

Pomračenje se dešava u vašem zdravstvenom sektoru. On savetuje da vodite računa o svom mentalnom i fizičkom blagostanju i da razmišljate o svojoj većoj svrsi u svetu. Pomračenje može doneti stvari iz prošlosti i stoga je ključno voditi otvorene razgovore i rešavati sva otvorena pitanja. Pored toga, verovatno ćete završiti neku vrstu ciklusa u okviru posla.

Rak

Za Raka je ovo period kreativnosti i različitih ideja. Ovo može biti odličan trenutak da se prepustite svojim strastima i da krenete u toku. Takođe je verovatno da ćete razmišljati o tome kakvom kreativnošću da se bavite, a jedan od vaših hobija će se promeniti. Zbog pomračenja Meseca, Rak može da se oseća preosetljivom, pa bi trebalo da se brinete o sebi i vežbate svoje veštine. Takođe možete da stavite tačku na svoje probleme sa ljubavlju prema sebi – shvatite šta vam je važno da biste bili srećni.

Lav

Za Lava je ovo period brige o domu i porodici. Možda se osećate veoma energično i motivisano, ali uvek je važno održati ravnotežu i biti strpljivi. Možete prodati ili kupiti kuću ili stan, ili će se desiti važan događaj u vašem odnosu sa roditeljima. Takođe je verovatno da ćete na kraju prekinuti vezu sa nekim od članova vaše porodice.

Devica

Devica treba da otpusti određene stvari, svu negativnost i podstakne ljubav prema sebi. Ovo je period povlačenja i ponovnog pokretanja. Takođe je verovatno da će doći do promene u vašem neposrednom okruženju. Tokom ovog perioda, komunikacija je ključna i može uticati na vaš odnos sa braćom i sestrama. Pomračenje se dešava i u sektoru putovanja, tako da možete očekivati službeni put ili odlazak na odmor u neko udaljeno mesto.
 

Vaga

Očekuje se da će ovo biti period finansijskog prosperiteta za Vagu. To može biti povećanje novca ili zatvaranje prethodnog finansijskog problema. Vaga takođe može proći kroz turbulentnu situaciju u pogledu odnosa. Balansiranje ličnih potreba i negovanje odnosa može biti pravi put. Pomračenje se dešava i u vašem sektoru samopoštovanja – verovatno ćete dobiti neku svotu novca ili imati važnu situaciju koja će, da tako kažem, istaći „koliko vredite“.



Škorpija

Energija pomračenja Meseca u vašem znaku upućuje vas na razmišljanje o sebi i životnim odlukama. Vreme je da pogledate svoj identitet i poradite na brizi o sebi. Pomračenje Meseca označava period prihvatanja duboko skrivenih emocija i otvorenosti prema sebi. Sada se završava veliki ciklus u vašem životu, nastavljate da se krećete ka promeni.

Strelac

Usporavanje, podmlađivanje i početak ispočetka sada mogu biti vaša nova mantra. Pomračenje može izazvati nemir i možda ćete želeti da rizikujete da biste sledili svoju strast. Provođenje vremena sa sobom i sagledavanje situacije može biti od pomoći. Takođe, sada možete saznati nešto što je skriveno od vas.

Jarac

Tokom ovog perioda, možete tražiti značajna prijateljstva i stvoriti nove odnose koji će vam pomoći da rastete u životu. Međutim, problemi iz prošlosti i emocije koje su bile duboko zakopane mogu isplivati na površinu. Ispravna komunikacija i jasan fokus mogu postati rešenja za takve probleme. Takođe je verovatno da ćete doneti odluku o svojim planovima za budućnost – oni se mogu dramatično promeniti.

Vodolija

To je period jačanja karijere, u kome vas očekuju velike promene. Može se očekivati i osećaj visoke motivacije. Verovatno je da će sam događaj pomračenja biti povezan sa završetkom važnog ciklusa u vašem životu. Dolazi do promena u karijeri ili životnom stilu. Prihvatite ono što vam dolazi.

Riba

Za Ribe je ovaj period idealan za nove avanture i gašenje žeđi za putovanjem. Zauzimanje novog hobija ili učenje veštine takođe se podstiče tokom ovog perioda. Pomračenje bi vas moglo učiniti ranjivim i, stoga, briga o sebi može pružiti osećaj udobnosti. Osim toga, verovatno ćete promeniti svoj pogled na svet – shvatićete šta je dobro za vas, šta vas čini srećnim i ispunjenim, prenosi Atma.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading