Dnevni HOROSKOP za SREDU 8. decembar: STRELČEVIMA danas stižu lepe vesti iz inostranstva, a RAKOVIMA savetujemo da uživaju u svakom momentu!

Vesti 08.12.2021 08:00 0

Dobro se zagledajte u nebo i otkrićete veliku tajnu

Dnevni HOROSKOP za SREDU 8. decembar: STRELČEVIMA danas stižu lepe vesti iz inostranstva, a RAKOVIMA savetujemo da uživaju u svakom momentu!

Pexels

Ovan 

Sreda je savršen dan da se posvetite svemu onome što niste završili. Ljubavna situacija je veliko pitanje kako će se stvari odvijati.  Partner je veoma negativno raspoložen zbog svojih problema.

Bik 

Tokom današnjeg dana budite spremni na kompromis sa poslovnim saradnicima. Ljubavna situacija je stabilna. Odnos sa partnerom je više nego zadovoljavajući. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom. 

Blizanci

Nemojte dozvoliti da vas drugi opterećuju posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Porodična situacija je stabilna i zbog toga ste posebno srećni Zdravlje je odlično. 


Rak 

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se posvetite sebi i drugima na pravi način. Ovo se najviše odnosi na vaš odnos prema sebi. Uzivajte u momentima radosti. Ljubav je u vama. 

Lav 

Danas ste posebno ponosni na jednu osobu u znaku Ovna iz svog okruženja jer vam pruža veliku poslovnu podršku. Moguć problem sa novcem i obratite pažnju na protok novca. Zdravlje je stabilno.

Devica 

Poslovna situacija je veoma nestabilna i to vas zabrinjava već neko vreme. Potrudite se da budete profesionalni onako kako vi umete. Emotivna strana je bez promena. Mogući problemi sa kičmom.

Vaga 

U ovom periodu obratite pažnju na osobu u znaku Device koja želi da privuče vašu pažnju. Poslovna situacija je dobra jer ste uradili mnogo toga da bude tako. Vaša komunikacija sa porodicom je veoma dobra zahvaljujući vama. 

Škorpija

U narednom periodu obratite pažnju na vašu komunikaciju sa kolegama posebno sa osobom u znaku Jarca. Do kraja dana povoljne vesti u vezi nove poslovne ponude. Zdravstvena situacija je komplikovana obratite pažnju na moguće probleme sa prehladom. 

Strelac 

Današnja situacija sa partnerom će vas veoma iznervirati. Ne dozvolite da neko utiče na vaše lične odluke. Lepe vesti stižu iz inostranstva u vezi jednog člana porodice. Obratite pažnju na moguće probleme sa ishranom. 

Jarac 

Vaša poslovna situacija stabilna i to vas veoma ispunjava. Tokom dana mogući su problemi sa jednim članom porodice. Potrudite se da budete stabilnosti podrška toj osobi. Partnerski odnos je u dobrom aspektu. 

Vodolija 

Danas ćete biti posebno raspoloženi i tu dobru energiju prenosite na sve oblasti života. Jedan od članova porodice vas posebno inspiriše. Potrudite se da provedete vreme baš sa tom osobom. 

Ribe 

Ovo vaše emotivno stanje traje već neko vreme i to se odražava na ljubavni odnos. Budite u skladu sa sobom da bi mogli da pravilno funkcionišete posebno kada je u pitanju posao i novac. 

Komentari (0)
Loading