Dnevni horoskop za utorak, 25. jul: Vage su na životnoj prekretnici, a Vodolije čekaju ozbiljni ljubavni problemi

Nena Janković Vesti 24.07.2023 19:45 0

Evo kakva je astro prognoza za utorak, 25. jul

dnevni horoskop

unsplash.com

Ovan 

Tokom dana bićete veoma dobro obavešteni o svemu što je važno za posao i poslovne aktivnosti. Nemojte se ljutiti na partnera, jer on samo želi da se vi osećate dobro i srećno. Razlika je što vi to tamo ne vidite. 

 

Bik

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem tuđih misli. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju i vaše poslovno umeće i veštine. Ovo se posebno odnosi na poslovne trenutke koje su često vezane za snalaženje u komunikaciji sa ljudima. 

 

Blizanci

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Ovaj put najbolje bi bilo da sve stvari sa partnerom resavate kroz razgovor i bez tenzije. Problem sa grlom .

 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete u mogućnosti da poslovno napredujete naročito ako slušate savete poslovnih saradnika. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i pomoć za sve naredne poslovne saradnje. 

 

Lav 

Venera vas upozorava da određene stvari rešavate u hodu posebno u vezi ljubavi. Porodica vas ne podržava po pitanju poslovne odluke u vezi inostranstva. Ipak ste vi kreator svog života. Glavobolja. 

 

Devica

Tvrdoglavo donosite poslovne odluke iako ste svesni svog postojanja i problema koje možete prouzrokovati. Do kraja dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom jer vas on jedino razume. 

 

Vaga 

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje želje. Nije problem da se dobro organizujete već je problem da se pozitivno postavite prema poslu i obavezama. Mogući problemi sa kičmom.

 

Škorpija

Analizarate previše stvari i dogadjaje koji su veoma loše povezani i nemaju baš nekog smisla. Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima koji se prenose u okviru posla kojim se bavite. Glavobolja. 

 

Strelac 

U ovom trenutku ne umete da se nosite sa stvarima i temama u okviru poslovne saradnje. Pokušajte da se vidite sa ljudima sa kojima ste poslovno povezani i koji vam mogu pomoći. Prehlada. 

 

Jarac 

Tvrdoglavo se ponašate posebno u vezi posla i poslovnih obaveza. Osoba u znaku Device vam je potrebna za savetovanje u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija je stabilna zbog vas. 

 

Vodolija 

Do kraja dana vodite računa o tome kako i na koji način ćete privući pažnju partnera. On je već neko vreme okrenut sebi i svojim emocijama što vas posebno iritira. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška kao prijatelj. 

 

Ribe 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem tuđih misli i osećanja. Osoba u znaku Device vas već neko vreme posmatra i upućuje vam jako čudne poruke. Dobro razmislite šta ćete mu odgovoriti. 

 

 

Komentari (0)
Loading