Dnevni horoskop za petak, 15. septembar: Vodolijama kolege spremaju smicalicu na poslu, a Device čeka sjajno iznenađenje

Nena Janković Vesti 14.09.2023 19:26 0

Merkur od danas više nije retrorgradan, a evo kako će se to odraziti na svaki znak

žena

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa svojim obavezama ali ipak ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Zdravlje je odlično. 

 

Bik 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas i vaše raspoloženje. Zdravstveno stanje je stabilno ali povedite računa o svom imunitetu jer možete imati problem sa ishranom.

 

Blizanci

Tokom prvog dela dana bićete veoma aktivni u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte se previše uznemiravati zbog drugih jer je sve do vas i vaše sreće. Niko ne.može da odlučuje umesto vas. 

 

Rak 

U ovom periodu je jako važno da se razgovara sa ljudima oko sebe jer od tih razgovora može mnogo toga da se pokrene. Ljubavna situacija je stabilna i to najviše zbog vaše potrebe da se posvetite svemu tome. 

 

Lav

Najbolje je da koristite svoj mozak pri odlukama posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i porodicom. Poslovno okruženje je veoma komplikovano i negativno utiče na vas. Partner pokazuje želju da se menja. 

 

Devica 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući uticaju Merkura.  To je veoma pozitivan uticaj koji vas pokreće i donosi vam nove poslovne mogućnosti i saradnju sa ljudima koji su vam veoma bitni.

 

Vaga

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje o poslu i poslovnim aktivnostima. Osoba u znaku Ovna koja je veoma važan poslovni partner vam daje veliku potrebnu podršku. Zdravlje je odlično. 

 

Škorpija

Vašim načinom razmišljanja nećete stići daleko ali se potrudite da stvari sagledate iz objektivnog ugla. Ako ste u braku ili u vezi, ovo je fenomenalan period da se potrudite oko podrške koja je potrebna vašem partneru. 

 

Strelac

Bićete veoma dobro motivisani kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer je njegova podrška i njegova ljubav učinila mnogo toga za vas u poslednjih nekoliko dana. Problemi sa kičmom. 

 

Jarac

Pokušajte da dominirate ali je veliko pitanje šta će se dešavati jer partnerski odnosi već neko vreme veoma loše aspektovan. Niko od vas dvoje ne ume da sve dobro analizira. Zdravlje je odlično.

 

Vodolija 

Danas ćete biti veoma oprezni po pitanju posla i poslovnih aktivnosti koje ste mislili da ćete mnogo lakše uraditi. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. 

 

Ribe 

Početak dana je pod uticajem Marsa i Venere u vašem polju komunikacije koja vam ide od ruke. To se odnosi na vas i na vaš odnos sa partnerom koji se sada popravlja i stabilizuje. 

 

Komentari (0)
Loading