Indijski ljubavni horoskop: Pročitajte u kojoj godini života ćete upoznati srodnu dušu!

Vesti 22.09.2023 09:38 0

Saznajte u kojoj godini ćete pronaći pravu ljubav sa kojom ćete ostati do kraja života. Ovo je prognoza indijskog astrologa Punam Verma.

Ljubavni par

Shutterstock

Ovan

Srodnu dušu će upoznati između 22. i 28. godine. Njihov bračni život nije savršen, jer ne žele da ostanu na jednom mestu duži vremenski period. Ovnovi ne mare mnogo za osećanja drugih. Njihove ljubavne veze su brze i iznenadne.

Bik

Između 30. i 32. godine sreću ljubav svog života. Praktični su, uspešni i osobe od poverenja. Strpljivi su i uporni, sa izuzetnom izdržljivošću, pa su zato dobri partneri u vezi i braku. Njihov bračni život je dobar.

Blizanci

Često menjaju raspoloženja, nemirni su i ambiciozni. Vole da flertuju i švrljaju van veze. Svoju srodnu dušu upoznaće između 27. i 32. godine. Zbog svoje prirode, često imaju probleme u vezi i braku.

parovi

Shutterstock

 

Rak

Emotivni su, vezani za kuću i porodicu. Zato imaju dobar bračni život. Svoju srodnu dušu upoznaće u dvadesetim godinama. Tipični predstavnici ovog horoskopskog znaka poznati su po teškom radu zahvaljujući kome postižu uspeh.

Lav

Velikodušni su, iskreni, autoritativni, ponosni i imaju sreće kada je reč o novcu. Što se tiče ljubavi, oni su posesivni, strastveni i odani. Često im veze ne uspevaju zbog tvrdoglave prirode. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine.

Devica

Odlični su analitičari. Drugi ne mogu lako da ih impresioniraju niti prevare. Svoju srodnu dušu upoznaju između 24. i 28. godine. Njihov bračni život je dobar.

Vaga

Često su izgubljeni u svojim mislima i nedoumicama. Imaju sjajnu intuiciju, mnogo prijatelja i poznanika. Svoju srodnu dušu upoznaju između 26. i 31. godine. Ipak, retko su zadovoljni u braku.

srce

Pexels

 

Škorpija

Odlučni, nezavisni, magnetski privlačni, ljubav svog života susreću između 25. i 30. godine. Veoma su zahtevni u seksualnom životu i vole da dominiraju u kući. U braku se uvek suočavaju sa problemima.

Strelac

Veoma su impulsivni, otvoreni i odlučni. Prijateljski su raspoloženi i društveni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine. Često se venčavaju u poslednjem trenutku i retko su zadovoljni brakom.

Jarac

Odlučni su i nezavisni. Zbog njihovog ćudljivog ponašanja, drugi ih često ne razumeju. Svoju srodnu dušu sreću između 22. i 26. godine. Njihov porodični život je obično problematičan.

Vodolija

Preosetljive su i lako ih je povrediti. Često gube kontrolu i govore ili rade stvari zbog kojih kasnije zažale. Srodnu dušu sreću između 27. i 30. godine. U braku im ne cvetaju ruže.

Ribe

Velikodušne su, simpatične i ljubazne. Odane prijateljima ako osećaju da im se veruje. Uspešne su na svim pozicijama. Srodnu dušu upoznaju sa 20 godina, a brak im je najčešće dobar.

Komentari (0)
Loading