Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. decembar: Bik će imati ljubavnu svađu, Lav treba da se čuva kolega na poslu

Vesti 24.12.2023 19:18 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari koje ste mislili da ste završili. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi koriste "za svoje potrebe" jer u vama vide nekog ko im može pomoći. Zdravlje je stabilno.

Bik

Do kraja dana povedite računa o mogućim aspektima svađe sa partnerom i to se kao negativna energija prenosi na vaš odnos sa porodicom. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o saradnji sa ljudima sa kojima niste do sada sarađivali.

Blizanci

Merkur u svom retrogradnom hodu stvara vam veoma negativne aspekte života i zahvalni budite na strpljivosti koju vam Merkur može dati. Čuvajte sebe i svoje potencijale jer to isključivo zavisi od vas samih. Problem sa kičmom.

Rak

Do kraja radne nedelje od vas se očekuje mnogo više u poslu. Bićete dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu koji je sada u stabilnoj fazi. Partner se ponaša drugačije i iskrenije, a vama to prija.

Lav

Vaša privatnost je dobro čuvana i ne dozvolite da vas drugi vide drugačije nego što je potrebno. Ovo se najviše odnosi na poslovnu saradnju sa inostranstvom jer ljudi mogu da komentarišu mnogo toga što nije istina, a da to negativno utiče na vas. Glavobolja.

Devica

Čuvajte se naglih odluka poslovnih saradnika, posebno kada su u pitanju odnosi i planovi za budućnost. Osoba u znaku Vodolije vam daje osećaj dobre buduće poslovne saradnje. Proverite to na delu u narednih pet dana.

Vaga

Čuvajte svoju energiju i snagu za sve ono što dolazi i zavisi direktno od vas. U ovom periodu od vas najviše zavisi sve što se može pokrenuti i to će biti veoma komplikovan proces. Ljubavni život je sada u drugom planu. To ne odgovara partneru.

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Naučite da se posvetite svemu onome što ste planirali jer je to jedini način da se zauzmete za sebe i svoju poslovnu budućnost. Zdravlje je odlično.

Strelac

Početak ovog radnog dana je veoma komplikovan jer ćete biti pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost sukoba. Nemojte dozvoliti da se raspravljate već se samo povucite. To je najbolje za vas lično.

Jarac

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašem odnosu sa ljudima iz inostranstva i zbog vaše želje da napredujete. Osoba u znaku Vodolije vam daje mogućnost da joj poslovno pomognete do kraja dana. Zdravlje je na prvom mestu.

Vodolija

Vaša poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i da sve bude u savršenom redu. Danas ćete morati da dokazujete sebe mnogo više pred partnerom jer vam već neko vreme ne veruje.

Ribe

Do kraja dana okrenite se mnogo više stvarima koje ste zapostavili, a to su druženje s prijateljima i uopšte socijalni život. Situacija u krugu najbližih je veoma nestabilna jer niko ne želi da vam se zameri i da vam kaže istinu o tome šta misle.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading