Dnevni horoskop za petak, 5. januar: Ovnu stiže lepa vest na poslu, Škorpija ima ljubavni problem, Lav da se čuva dvoličnih ljudi

Vesti 04.01.2024 19:18 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih saradnika. Bićete dobro raspoloženi zbog uticaja osobe koja vas simpatiše već neko vreme. Čuvajte se duplih standarda u vezi sa prijateljima.

Bik

Venera je zadužena za ljubavne odnose i to se aktivira u narednih nekoliko dana. Nemojte dozvoliti sebi da spoznate samo negativnu stranu odnosa sa partnerom. Potrebno je da ipak dobro promislite. Glavobolja.

Blizanci

Situacija u krugu porodice se stabilizuje i moći ćete da planirate sve što ste zamislili u vezi sa roditeljima. Partnerski odnosi su u drugom planu zato što ne želite da određene stvari menjate i gledate da zadovoljite sebe i svoje potrebe.

Rak

Čuvajte se naglih i iznenadnih odluka kojima ste skloni kada se menja raspoloženje, odnosno kad drugi utiču na vas. Ovo je idealan trenutak da naučite da se izborite za sebe i sve ono što je bitno u vašem životu, a tiče se vaših emocija.

Lav

Poslovno možete napredovati samo ako stavite tačku na neke odnose posebno kada je u pitanju saradnja koja nije baš kvalitetna sa osobom u znaku Jarca. Do kraja dana bićete opterećeni ljudima koji vam ne misle dobro i sa kojima bi trebalo da prekinete komunikaciju.

Devica

Sam početak dana je veoma intenzivan zbog bitnih dogovora koje ćete imati sa partnerom i njegovim prijateljima. Obratite pažnju na svoje zdravlje i na to da je jako važan odmor.

Vaga

Danas se bavite stvarima drugih ljudi, posebno kada su u pitanju poslovni odnosi i saradnja sa ljudima iz inostranstva. Bilo bi dobro da drugi deo dana posvetite članovima porodice ili deci jer je to potrebno u emotivnom smislu vama.

Škorpija

Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja zato što ne želite da se menjate i da menjate način na koji komunicirate sa ljudima oko sebe. Takvim ponašanjem često povređujete druge, mada to ne vidite na taj način.

Strelac

Čuvajte se naglih odluka jer je moguće da ćete biti preopterećeni stvarima koje se tiču budućih poslovnih odnosa sa ljudima iz inostranstva. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i savet te osobe vam je zlata vredan.

Jarac

Do kraja dana bićete okruženi ljudima koji su kvalitetni i koji vam daju "vetar u leđa" kada su u pitanju posao i emocije. Nemojte preokrenuti svoj poslovni aspekt jer je moguće da ćete vrlo brzo napredovati u željenom cilju.

Vodolija

Vaša poslovna situacija se stabilizuje zbog toga što ste uporni i želite da uspete. Ljubavni aspekt je veoma aktivan jer partner želi da vam pokrene dobre uslove poslovnog napredovanja. Zdravlje je odlično.

Ribe

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati sa partnerom i sa njegovim budućim planovima. Vaše emocije su veoma izražene i jako je važno da vodite računa o tome kakav utisak ostavljate na druge ljude.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading