Dnevni horoskop za petak, 26. januar: Vagi ugroženo radno mesto, Lav da ne zapostavlja ljubavni život

Vesti 25.01.2024 19:00 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom i to se posebno odnosi na pitanje vaše budućnosti. Čuvajte se duplih prijateljskih odnosa jer su to veoma osetljive teme. Zdravlje je odlično.

Bik

Čuvajte se duplih standarda koji se odnose na ljude koji su vam bliski. Partner će umeti da vas oraspoloži kao nikad do sada. Zdravstvena situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da se uvek brinete o sebi na vreme.

Blizanci

U narednom periodu jako je važno da se čuvate loših misli, posebno kada dolaze od strane ljudi sa kojima ste veoma bliski. Poslovno ste veoma nestabilni već neko vreme i to nije prvi put.

Rak

U ovom periodu okrenite se više sebi nego drugima posebno u vezi nekih planova koje ste imali u vezi sa novcem. Osoba u znaku Lava je veoma nezadovoljna vašim poslovnim učinkom, što se negativno odražava na vaš odnos.

Lav

U ovom periodu probajte da se koncentrišete na posao i na sve ono što ima veze sa planiranim aspektima za inostranstvo. Ljubavna situacija se stabilizuje kada vi pokažete dovoljno interesovanja za taj aspekt.

Devica

Čuvajte se naglih i iznenadnih reakcija vaših najbližih jer oni nemaju dovoljno razumevanja za vas i za vaše trenutne emotivne probleme. Osoba u znaku Lava je ljubomorna na vas i na vaše raspoloženje u vezi sa poslovnim aktivnostima.

Vaga

Čuvajte sve svoje poslovne pozicije koja može biti ugrožena zbog potrebe da drugi dominiraju. Ljubavni odnos može biti mnogo bolji samo ako date dovoljno prostora da partner iskaže svoje mišljenje. Zdravlje je pozitivno.

Škorpija

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više ozbiljnosti i posvećenosti poslu ali vi ćete imati problem da sve to uradite zbog vaše emotivne nestabilnosti. Čuvajte se naglih preokreta u okviru odnosa sa porodicom.

Strelac

Danas te previše dobro raspoloženi da bi mogao neko da utiče na vaše raspoloženje, ovo se posebno odnosi na vaš odnos sa partnerom. Osoba u znaku Jarca je veoma dominantna i utiče na vaše poslovno razmišljanje.

Jarac

Do vas stižu neproverene informacije koje vas mogu mnogo koštati a tiču se vašeg posla i vaših poslovnih aktivnosti u narednih nekoliko dana. Osoba u znaku Vodolije vam je velika poslovna prepreka ali imaćete snage da s njom rešite stvari na najbolji mogući način.

Vodolija

Budite okrenuti sebi i svemu onome što stvarate sa partnerom jer je to sada velika stvar. Osoba u znaku Jarca je ljubomorna na vas i utiče negativno na vaše poimanje sebe. Zdravstveni problemi sa glavoboljom.

Ribe

U ovom periodu mnogo toga zavisi od vas i od toga kako ćete se postaviti prema obavezama koje vam slede a tiču se novih poslovnih planova. Moguća putovanja u inostranstvo narednih mesec dana, a tokom dana ćete imati sastanke u vezi toga.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading