Sumnjivi poslovi, veze se prekidaju... Evo šta donosi pun Mesec u Vodoliji, 4 znaka na udaru

Slobodanka Ćorić Vesti 13.02.2024 14:38 0

Mesec, planeta koja se najbrže kreće kroz jedan znak i najsnažnije utiče na naše promene raspoloženja, biće pun 26. februara u Devici

Sumnjivi poslovi, veze se prekidaju... Evo šta donosi pun Mesec u Vodoliji, 4 znaka na udaru

Shutterstock

24-og februara imaćemo pun Mesec u znaku Device, koji ukazuje na tenziju, povećanu odgovornost i prema sebi i prema obavezama, drugim osobama. Preokupiranost poslom, strahovi vezani za zdravlje i za poslovni segment, pojačana anksioznost su aspekti sa kojima ćemo se suočiti.

Pošto će Mesec biti pun u Devici, najanalitičnijem znaku zodijaka, jasno je da će taj dan racionalnost biti na minimumu.

DEVICA 

Kako će Mesec biti pun u vašem znaku, najvažnije je da to ne doživljavate previše lično jer će vam se sve skupiti. Bes, nervoza, frustracije i doneće emotivno razočarenje. Pun Mesec biće u opoziciji sa Suncem i Venerom iz Riba, čime će nezadovoljstvo biti pojačano. Ukoliko ste u braku ili vezi, prag tolerancije će biti na minimumu. Psihološki ćete imati problem sa nesanicom jer ćete biti jako nervnozni.

RIBE 

Bićete jako nezadovoljni pod uticajem punog Meseca iz Device. Vikend koji je pred vama ne treba da rezervišete za nešto što vam je važno. Ukoliko planirate ljubavi susret, probajte to da odložite.

STRELAC 

Najveći stres doživećete preko posla. Mnogo toga će vam se skupiti, pa će vam svega biti preko glave. Gledajte da ne doživite emotivni kolaps, samo zato što vas posao opterećuje. Važne poslovne pregovore odložite za narednu sedmicu.

BLIZANCI 

Pun Mesec snažno će uticati na vaše četvrto polje, pa ćete biti opeterćeni porodičnim problemima. Brinućete zbog jedne osobe iz porodice i to će vas dodatno opteretiti.

Komentari (0)
Loading