Dnevni horoskop za petak, 16. februar: Ovan da se čuva tračeva na poslu, Vage imaju ljubavnu svađu, a jednom znaku stižu lepe vesti

Vesti 15.02.2024 19:07 0

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima zbog posla koji niste obavili. Potrudite se da se okrenete sebi i svojim željama a ne drugim ljudima. Najbolje je da napravite spisak obaveza za sledeći period.

Bik

Tokom dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom i drugim ljudima. Ovo je povoljan trenutak da spoznate neke konkretne stvari u vezi posla i poslovnih saradnika. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Komunikacija sa ukućanima je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje se ne slaže sa njihovim. Pronađite u sebi snage da izdržite dalje sa sobom i svojim emocijama. Ljubavni odnos mora da se razreši do kraja.

Rak

Tvrdoglavo se ponašate kada je u pitanju odnos sa partnerom i to negativno utiče na vas i vaše poslovne odnose. Imate izraženu potrebu da se okrenete svojim željama ali tek od sledeće nedelje.

Lav

Do kraja dana vodite računa o tome kako se ponašate prema drugima jer se to sve reflektuje na vas i vaše poslovne odnose. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i pomoć za rešavanje problema.

Devica

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja osobe u znaku Lava koja vam daje "vetar u leđa". U narednih nekoliko dana bićete osetljivog zdravlja, pojačajte imunitet.

Vaga

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svađe sa partnerom. To je veoma napeta situacija koju ne možete da resavate na lak način. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o mogućim tračevima u krugu porodice.

par

Shutterstock

 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o prijateljstvu i saradnji sa vodećim ljudima u vezi posla. Prijatelji vas ne podržavaju, a vi ne želite da se iko meša u vas privatni život. Zdravlje je odlično.

Strelac

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje sposobnosti, posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih saradnika.

Jarac

Vaša poslovna situacija je veoma klimava i to negativno utice na vas odnos sa partnerom. Čuvajte sebe i svoje prijatelje na pravi način. Ne dozvolite da drugi zloupotrebljavaju vaše znanje. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

U ovom periodu će se neke stvari stabilizovati u vašem životu, posebno na poslovnom planu. Ali morate i sami da se pokrenete, posebno u vezi sa zaradom novca. U ljubavi se dobro slažete sa partnerom.

Ribe

Do kraja dana bićete veoma aktivni i imaćete priliku da pokažete koliko vredite i koliko vaše znanje može biti veliko. Situacija u krugu porodice je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje se ne slaže sa njihovim.

Komentari (0)
Loading