Dnevni horoskop za četvrtak, 28. mart: Škorpije da izađu iz zone komfora, Ribe u ljubavnim problemima, a šta je sa ostalima?

Vesti 27.03.2024 19:30 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ste veoma emotivno zatvoreni i niko vas neće dirati i ispitivati o vašim emocijama. Zdravlje je stabilno ali povedite računa o mogućim aspektima hroničnih upala grla ili problem sa stomakom. 

Bik

Potrebno je da donesete veoma komplikovanu odluku koja nije nimalo jednostavna a tiče se ljubavnih odnosa. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. 

Blizanci

 

Merkur se nalazi u vašem polju komunikacije i saradnje pa je jako važno da se posvetite svemu tome mnogo ozbiljnije. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi koriste za svoje potrebe jer često umete da budete naivni. 

Rak 

Danas ćete biti veoma oprezni i povučeni za događaje oko vas. Imate potrebu da se posvetite sebi i svojim planovima za budućnost. Najviše će biti problema sa ljudima koji vas emotivno ne razumeju. 

Lav

Danas ćete pokrenuti rešavanje nekih pitanja u vezi porodice i u vezi novca. Nemojte donositi iznenadne odluke jer to nikome ništa ne dolazi dobro. Ljubavni odnos je na dobrom putu da postane ozbiljniji. 

Devica 

Situacija u krugu porodice najviše zavisi od vas jer vi stvarate tenziju i ne želite da neke stvari vidite onako kako treba. Čuvajte se iznenadnih odluka koje se tiču vas i vaših odnosa sa partnerom. 

Vaga 

Da li ćete imati puno sreće u odnosima sa drugim ljudima jer ćete moći da prenesete svoju pozitivnu energiju. Osobe u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i iskoristite uticaj ove osobe da nešto novo pokrenete. 

Škorpija

Probajte lepim rečima da donesete i stvorite dobru klimu u krugu porodice. Nemojte se držati nekih određenih obrazaca ponašanja,  probajte da menjate svoje ponašanje u odnosu sa partnerom. 

Strelac 

Do kraja nedelje bićete veoma dobro raspoloženi zbog lepih vesti koje stižu od osobe u znaku Jarca. Mogući problemi sa zdravljem pa obratite više pažnje na vas način spavanja. 

Jarac 

Sam početak dana je veoma zanimljiv jer ćete imati jako dobre i povoljne informacije u vezi nekog putovanja koje od ranije planirate. Partnerski odnos je veoma stabilan zahvaljujući vašoj upornosti. 

Vodolija

Do vas je kako ćete određene stvari prezentovati partneru a posebno sve ono što je vezano za vašu budućnost. Osoba u znaku Ovna vam daje pogrešne informacije,  obratite pažnju na to u drugom delu dana.  
 

Ribe 

Situacija sa Venerom stvara veliki pritisak i ne možete da stvorite mirnu bazu što se tiče vaših odnosa sa ljudima. Ljubav je veoma problematična i ne umete da rešite određene stvari unapred.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading