Zgrnuće brdo para: Evo kome stiže novac početkom iduće nedelje, 15. aprila

Slobodanka Ćorić Vesti 12.04.2024 09:34 0

Ovo je događaj planetarni koji se dešava ne samo jednom u 12 godina, nego vam daje priliku da dobijete ono što zaslužujete

novac

Shutterstock

Igramo još jedan zvezdani rulet, a položaj planeta se menja, tako da će određeni horoskopski znakovi profitirati početkom iduće nedelje, od 15. aprila. 

Ukoliko se pitate ko će imati više novca naredne nedelje, onda treba da znate da su to Bikovi, Ovnovi, Vodolije i Ribe.

OVAN

Ulazak retrogradnog Merkura u Ovna donosi vam poboljšanje finansijske situacije. To nije neki ogroman novac, ali je dovoljan da reši postojeće probleme.

BIK

Već duže vreme niste bili finansijski stabilni, a sada se ta situacija menja. Venera u Ovnu ukazuje da će novac dolaziti isključivo na osnovu vašeg truda. To znači da je vreme da zahtevate povišicu. Kako je u vašem znaku i Uran, ipak treba da vodite računa u šta ulažete novac.

VODOLIJA

Od svih znakova zodijaka vama najviše prija planetarna gužva u Ribama. To znači da imate priliku da zaradite novac sa više strana. Imate mogućnost da dobijete honorarni posao. Venera u drugom polju ukazuje da ćete dobiti vredne poklone, tako da se spremite za iznenađenja.

RIBE

Vi treba da iskoristite neverovatnu poziciju planeta u vašem znaku do 10. maja kako biste ostvarili veću zaradu. Ovo je događaj planetarni koji se dešava ne samo jednom u 12 godina, nego vam daje priliku da dobijete ono što zaslužujete.

Komentari (0)
Loading