Posle žustre svađe sa ženom kao da je PROPAO u zemlju, ni policija nije mogla da ga nađe: 10 godina kasnije usledio je ŠOK

Naj žena Vesti 14.08.2021 12:00 0

Prošlo je više od 10 godina od kada je Sendi Dženkin postala samohrana majka dvoje dece. Naime, kako prenose Australijski mediji, posle žustre svađe njen muž, Rasel Dženkin, napustio je njihov zajednički dom i nestao. Policija ga je tražila, svuda su bili izlepljeni flajeri sa njegovim likom, ali pošto nisu uspeli da ga nađu proglašen je mrtvim

žena

Shutterstock

Međutim, posle nekoliko godina žena i njena deca su doživela pravi šok, pošto su ga ugledali na parkingu ispred jednog šoping centra.

Sendi je poslednji put videla supruga u septembru 2006. godine, kada je nakon svađe odjuri za Veribi, gradić nadomak Melburna. Muškarac se posle toga nikada nije vratio, ostaviviši suprugu sa dvoje dece, tada, četvorogodišnjim Itanom i dvogodišnjim Čarlijem. 

Rasel je i zvanično proglašen nestalom osobom, a pošto mu policija nikada nije ušla u tra proglašen je mrtvim.

Sendi i deca su ga vremenom prežalili, jer ipak je prošlo više od decenije od kako je nestao. Navikli su na život bez muške figure u kući, a onda se desilo čudo! 

Pošto se porodica Dženkin jednog dana uputila u šoping centra u Sanšajn Koustu, koji je udaljen oko 1.600 kilometara od njihove kuće, videli su nestalog Rasela, živog i zdravog i na svega par metara od njih.

- Uvek sam verovala da je tu negde. Ali sam se prilično šokirala kad sam ga videla. Ne znam ni sama kako bih objasnila to osećanje, ono što sam videla me je potpuno ošamutilo - izjavila je za "news.com.au". 

Sendi je potom rekla da nije bila sigurna da je to njen "pokojni" suprug sve dok nije skinuo naočare za sunce, ali kada ga je bez njih dobro pogledala, bila je sto posto sigurna da je to njen Rasel.


- Ne znam da li je shvatio da smo to mi, ali samo saznanje da sam ga videla nakon toliko vremena bilo je vrlo zapanjujuće. Da, mogli smo da mu priđemo, ali mogao je i on da priđe nama - dodala je. 

Sendi navodi da je jedini razlog zbog kojeg je odlučila da javno iznese svoju priču taj što njena deca nisu videla i čula svog oca nijednom otkako ih je napustio.

- Volela bih kad bi se bar javio policiji i rekao da je živ, makar zbog naših sinova. Oni su sve veći i sve više pitaju za oca. Sada su, nakon ovog događaja, potpuno zbunjeni, a ja ne znam šta da im kažem i kako da im objasnim da im se otac samo pravi mrtav - zaključuje Sendi.

Komentari (0)
Loading