I TATA BI, SINE: Sin i otac razvili PORODIČNI biznis, "OnliFens", skidaju se pred kamerama i BRUTALNO zarađuju

Lana Vidović Vesti 12.01.2022 12:35 0

Kada sin odluči da novac zarađuje tako što se golišav šepuri pred kamerama, otac umesto da ga prekori, pridruži mu se i razviju biznis

I TATA BI, SINE: Sin i otac razvili PORODIČNI biznis, "OnliFens", skidaju se pred kamerama i BRUTALNO zarađuju

Printscreen/Instagram

 

Džejk Herbert ima 26 godina i odlučio je da uđe u vode "Onlyfansa", tako što će da zarađuje na svom izvajanom telu. Ova platforma u samo dve godine doživela je neverovatan procvat, a njezini korisnici poprilično oduševljenje golišavim sadržajima.

Džejk je pre "OnlyFansa" radio kao “goli” batler na Ibici. Mnogi klijenti su ga tada pitali bi li im prodao svoje golišave fotografije, što je ovog zgodnog mladića nateralo da se upusti u ovu avanturu, piše "LadBible".

Njegov profil na "OnlyFansu" je počeo naglo rasti nakon čega je počeo da zarađuje i oko 9.000 dolara mesečno.

Kada je Džejkov otac shvatio koliko mu sin zarađuje na popularnoj 18+ platformi, odlučio je da se i on umeša. Počelo je sa objavljivanjem fotografija bez majice na kojima su njih dvojica oznojeni nakon teretane

– Tata, samo trebamo da zaradimo ovaj novac. Nije da zapravo nešto loše radimo, nagovarao je Džejk svog oca, koji je ipak bio pomalo sumnjičav oko cele situacije. Nakon što ga je nagovorio da mu se pridruži, 26-godišnjak je rekao da sada zarađuje više, i do 400.000 dolara mesečno putem OnlyFansa.

Međutim, ovaj influencer priznaje da svom tati daje samo 200 dolara mesečno kao džeparac, uprkos tome što je sa atraktivnim ćaletom zaradio gomilu novca. Džejk je svestan da bi ocu trebalo da daje više novca, ali kako kaže “ja sam započeo celu tu stvar“.

To je moja stranica i ja sam je napravio. Nije me briga, jer sam znao da ću doći do masne love. Svakako će ova kombinacija navesti ljude da pričaju i da se pretplate”, priznao je Džejk.

Komentari (0)
Loading