Bila je SREĆNA MLADA, a onda joj je SVEKRVA rekla ŠTA planira da obuče za VENČANJE

Vesti 23.08.2021 17:40 0

Znamo svi da odnos između svekrve i snaje često ume da bude zapetljan i težak, ali postoje i neke baš bizarne situacije.

Bila je SREĆNA MLADA, a onda joj je SVEKRVA rekla ŠTA planira da obuče za VENČANJE

unsplash.com

Sve je išlo po planu za venčanje iz snova, kako je mislila jedna mlada koja je trebalo da se uda za čoveka svog života, sve dok se nije umešala njena buduća svekrva iz pakla.

Na društvenoj mreži "Reddit" post jedne mlade koja se spremala za udaju i njena tužna ispovest vrlo brzo postao je viralan nakon što se forumašima požalila na problem koji ima sa svojom budućom svekrvom.  

Naime, mlada je zaista ostala šokirana kada je čula šta njena svekrva planira da obuče na venčanje njenog sina i svoje snaje.

Svi znamo za ono čuveno nepisano ravilo: da nijedna devojka, gošća venčanja ne treba da obuče belu haljinu, ili neku koja bi na bilo koji način mogla da podseća na venčanicu kako ne bi zasenila mladu pa i zbunila goste. 

Tako nešto smatra se nepristojnim i žene to dobro znaju. Zbog toga se trude da obuku bilo koju haljinu druge boje osim bele. Zbog toga je ova mlada ostala u šoku kada je čula da njena buduća svekrva ne samo da planira da prekri glavno pravilo već da na njeno venčanje i sama obuče upravo: venčanicu.

Bila je SREĆNA MLADA, a onda joj je SVEKRVA rekla ŠTA planira da obuče za VENČANJE

Reddit/Printscreen

 

Buduća mlada ostala je u najmanju ruku zbunjena izjavom svoje svekrve i odlučila da potraži savet na Reddit-u kako da se nosi sa ovim zaista neobičnim problemom.

Buduća mlada započela je svoju iskrenu ispovest i potražila pomoć ostalih korisnika ove društvene mreže nadajući se da će pronaći neko rešenje.

- Ne razumem ovu ženu zaista. Znala sam još otpočetka da je podla i zla, ali ovoliko...stvarno nisam imala ideju! Iskrena da budem, svom vereniku još uvek nisam ni ispričala za plan njegove mamice, jer, vidite, on je jedan "od onih tipova", tipični "mamin sin" i stvarno ni ne znam kako bi reagovao na sve ovo, a ne želim da stvaram ni nepotrebnu dramu pred samo venčanje - napisala je iskreno devojka i dodala da je usledio pravi pok kada je pitala svoju buduću svekrvu da li se već snašla za haljinu koju će obući za njihovo venčanje i gde ju je kupila.

Bila je SREĆNA MLADA, a onda joj je SVEKRVA rekla ŠTA planira da obuče za VENČANJE

unsplash.com

 

 

Devojka je iz najbolje namere započela razgovor sa svekrvom želeći da joj ponudi svou špomoć u odabiru haljine za venčanje jer je znala koliko je vezana i koliko voli svog sina.

- Odgovorila mi je da sam već videla haljinu i podsetila me je da mi je tokom posete prošlog vikenda pokazala svoj venčani album, a zatim mi je i poslala fotografiju svoje venčanice koju je nosikla kada se sama udavala za svog supruga. Bila sam u potpunom šoku jer nikada nuisam lula nešto tako bizarno. Ipak, pristojno, dobro pazeći na svaku reč koju sam otkucala sam je podsetila da smo se već dogovorili da svi gosti budu u određenoj boji garderobe i ponudila sam se da joj pomognemo oko kupovine druge haljine. Izvinila sam se da ne budem nekulturna i nepristojna što mudrujem, ali da smo prosto već isplanirali kako će naše venčanje da izgleda. To je izgleda jako iznerviralo "gospođu" koja mii je bez imalo ustručavanja odgovorila na način koji baš nisam očekivala - napisala je devojka.

Bila je SREĆNA MLADA, a onda joj je SVEKRVA rekla ŠTA planira da obuče za VENČANJE

unsplash.com

 

 

Naime, svekrva je podsetila svoju buduću snaju da upravo ona plaća većinu njihovog venčanja i da samim tim ima puno pravo da učestvuje u svim bitnim odlukama, a ako treba da neke sama i donese.

- Ne igraj se sa mnom, k**vo. To je venčanje MOG sina i ja plaćam više od polovine. Nosiću haljinu koju želim i ako imaš nešto da kažeš o tome, srećno tvojoj porodici oko plaćanja svega jer i te kako znam da je previše siromašna da bi uopšte mogla da priušti venčanje, jer svi dobro znamo da ja već plaćam više više od polovine. Nemoj da di se usudila niti uopšte pomislila da pokušaš da mi pokvariš ovaj trenutak. Znaš da se sva moja ostala deca sigurno neće venčati tokom mog života i ovo je jedino venčanje gde ću biti prisutna- napisala je oštro gospođa svekrva.

Devojka je celu prepisku između nje i njene svekrve objavila na Redditu,a svi ostali korisnici ostali su takođe zatečeni i šokirani celom bizarnom situacijom.

Mnogi korisnici složili su se da treba da pusti "gospođu" da ostvari svoj san a da će je zasigurno svi gosti gledati baš kao da je skrenula s uma.

-  Nekako sam sigurna da će svaki gost će gledati tvoju svekrvu i pitati se šta nije u redu s njom. Znam da je grozno, ali ovako samo pokazuje svim prijateljima i familiji kakav je psihopata i koliko je bezobzirna i nekulturna. Ti ćes se ponašati normalno i kulturno i nemoj da dopustiš da ti uništi tako lep dan - prokomentirala je jedna korisnica.

Druga korisnica napisala je u svom odgovoru na post ove devojke da se više nikada u životu ne bi obratila svojoj svekrvi kada bi joj tako nešto i na taj način napisala.

Komentari (0)
Loading