OSEDELA je sa samo 13 godina: Ana pere kosu JEDNOM MESEČNO i NIKAD je nije OŠIŠALA! (FOTO)

T.Đ Vesti 27.01.2022 12:30 0

Nekada su me ismejavali i buljili u moju kosu, ali sada dobijam samo komplimente. Osećam se počašćeno kada mi žene pišu da su se ohrabrile da puste svoju sedu kosu zbog mene - bila je iskrena ova devojka

OSEDELA je sa samo 13 godina:  Ana pere kosu JEDNOM MESEČNO i NIKAD je nije OŠIŠALA! (FOTO)

Printscreen/Instagram


Na njenoj kosi zavide joj hiljade žena širom sveta. Ali to nije oduvek bio slučaj sa Anom Šepard koja živi u Mađarskoj.

Naime, u školi su je vršnjaci često maltretirali jer je počela da sedi već s 13 godina.

Međutim, umesto da dopusti kritikama da je slome, Ana se okrenula folkloru kako bi prigrlila svoje sede pramenove, a kosa joj je narasla do dužine 1,5 metra.

– Molila sam majku da mi dopusti da ofarbam kosu kada sam počela da sedim. Bila sam jako tužna i zabrinuta da ću izgledati staro – rekla je u jednom od svojih videa na Instagramu.

Stalno sam se osećala izloženo. Ljudi su buljili u moje pramenove sede kose i dobijala sam primedbe na njih. Ali s vremenom sam zavolela svoju sedu kosu i ona je postala deo mene – ispričala je.

Sada kosu pere samo jednom mesečno, retko je češlja i nije se šišala od svoje 14. godine. Sav trud koji je uložila u održavanje tako raskošne kose se isplatio jer Ana sada ima skoro 17.000 pratilaca na Instagramu – od kojih neki imaju neke bizarne zahteve.

Naime, nakon što je jedan obožavalac upitao može li da joj plati da joj poliže kosu, Ana je ostala bez teksta. I uprkos tome što mora da se nosi s nekim čudnim pitanjima, ona je ponosna što je uzor drugim ženama koje su prerano počele da sede.

Nekada su me ismejavali i buljili u moju kosu, ali sada dobijam samo komplimente. Osećam se počašćeno kada mi žene pišu da su se ohrabrile da puste svoju sedu kosu zbog mene. To mi ispunjava srce srećom. Definitivno postoji stigma mladih žena koje imaju sedu kosu i volela bih da pomognem da se to promeni – zaključila je Ana.

Komentari (0)
Loading