BILA MUŠKARAC pa postala ŽENA: NAJBIZARNIJE je što sad misli da pripada životinjskom svetu!

Vesti 04.02.2022 11:56 1

Naia Okami (27) iz Sijetla, identifikovala se kao vučica iz porodice sivog vuka iz Britanske Kolumbije i smatra da ima dušu životinje, a ne čoveka

BILA MUŠKARAC pa postala ŽENA: NAJBIZARNIJE je što  sad misli da pripada životinjskom svetu!

Printscreen/Instagram

Naia je 2017. godine stekla popularnost na društvenim mrežama kao transrodna osoba, a u 2019. godine je otkrila da je legalno promenila pol u ženski u ženski.

Međutim, ona sad insistira na tome da ponekad laje i zavija poput vuka. Uprkos ovoj činjenici ona i dalje ima normalan posao, samo što tvrdi da se u duši oseća kao životinja.

- Fizički ne verujem da sam vuk. To je više duhovna i psihološka identifikacija sa vukom, kao da sam potpuno svesna da sam čovek... ali na isti način, duhovno sam vuk- izjavila je Naia.

Naia je još u detinjstvu otkrila da se oseća kao životinja, pa je tako počela da istražuje  ​​vukove nakon što je neprestano sanjala da se pretvara u vuka.  Prvi put se javno pojavila kao vuk na američkoj televiziji 2013. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naia Ōkami (@naiagoesawoo)

 

Kaže kako su joj medijski nastupi u SAD-u omogućili da češće izražava svoju duhovnu životinjsku prirodu jer je ljudi uglavnom znaju kao 'devojku vučicu". Iako se u svakodnevnom životu ne ponaša i ne živi kao vuk.

Komentari (1)
Loading
Lala
04.02.2022 13:29

davno nisam čuo veću glupost...ovo sve se ne bi desilo da je na vreme potražio stručnu pomoć i poradio na tom svom samopouzdanju....