Popularnu MANEKENKU nisu pustili u zabavni park: Žena se osetila DISKRIMINISANO zbog svog dekoltea, a onda ih je TUŽILA!

K.Ć Vesti 06.02.2022 16:45 0

Manekenka iz SAD zamoljena je da se presvuče pre ulaska u zabavni park. U suprotnom, ne bi joj bilo dozvoljeno da uđe. Prema rečima žene, radi se o otvorenoj diskriminaciji zbog velikih grudi. Ona je tog dana nosila sportski majicu sa velikim dekolteom

Popularnu MANEKENKU nisu pustili u zabavni park: Žena se osetila DISKRIMINISANO zbog svog dekoltea, a onda ih je TUŽILA!

Shutterstock/Twitter

Njujork post je ispričao priču o 26-godišnjoj manekenki koja je sa prijateljicom otišla u zabavni park. Nije ni slutila da će tokom posete naići na tako neprijatnu situaciju i da će morati da se presvuče pre nego što uđe. Osoblje zabavnog parka je zamolilo da pokrije dekolte jer, kako su rekli, „njene velike grudi ometaju posetioce“.

"Ponižena i posramljena"

Vitni Pejdž Venable sa Floride posetila je Universal Studios u Orlandu. Ova poseta, koja je trebalo da bude zabavna, završila se, kako ona sama kaže, poniženo.

- Osećala sam se poniženo i posramljeno - rekla je 26-godišnja manekenka u intervjuu za „Njujork post”.

 

Vitni Pejdž Venable opisuje da ju je službenica poznatog tematskog parka Universal Studios u Orlandu obavestila da će morati da pokrije dekolte. Inače neće ući. Tog dana manekenka je nosila beli top i mentozelene šortse. Tvrdi i da su se i druge žene oblačile slično i da im je bilo dozvoljeno da uđu u zabavni park.

Rečeno mi je da moram da promenim majicu da bih mogao da uđem. Mislim da je to zato što imam prirodno velike grudi. Ali koliko znam, moja odeća nije bila protiv pravila ovog zabavnog parka

Vhitnei Paige Venable ih je prijavila .

Ova 26-godišnjakinja je priznala da ovo nije prvi put da se oseća diskriminisanom zbog veličine grudi. Ona naglašava da se, prema njenom mišljenju, žene sa manjim grudima ne suočavaju sa ovakvim neprijatnim situacijama.

- Osećam se kao da sam diskriminisana zbog veličine mojih grudi. U to vreme, u zabavnom parku, primetila sam da drugi bulje i osećala se zaista postiđeno. Bilo je ponižavajuće - dodala je na kraju.

Na kraju se presvukla i puštena je u park. Incident se dogodio u leto 2021. godine, ali je tek sada o tome progovorila Vitni Pejdž Venable. Universal Studios u Orlandu je zamoljen za komentar, ali do sada nije stigao nikakav odgovor.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading