"Srpkinje su oborile ženu na pod i počele BRUTALNO da je udaraju": Majka i ćerka BLAMIRAJU srpski rod u Beču, a razlog je SMEŠAN

Vesti 06.02.2022 22:30 1

Srpkinja u Beču je napala aktuelnu partnerku svog bivšeg supruga, a u tome joj je pomogla i njena mama

"Srpkinje su oborile ženu na pod i počele BRUTALNO da je udaraju": Majka i ćerka BLAMIRAJU srpski rod u Beču, a razlog je SMEŠAN

Printscreen/Youtubes

 

Kako prenosi Salcburg24.at, dve srpske državljake, majka (54) i ćerka (37), uhapšene su u Beču zbog prebijanja i pljačkanja devojke (34), inače aktuelne partnerke bivšeg supruga osumnjičene mlađe Srpkinje, prenosi Mondo.

Navodno neprijtni susret dogodio se na ulici, kada su majka i ćerka naletele na nesrećnu Austrijanku. Šokirani radnici supermarketa uspeli su da razdvoje žene i zadrže ih do dolaska policije. Incident se dogodio u sredu ujutru.

Počele su da se svađaju na ulici, a onda su ušle u supermarket gde je sukob eskalirao. Majka i ćerka su nesrećnu ženu oborile na pod i počele da je brutalno udaraju", prenosi ovaj portal i dodaje:

- Majka je sve vreme nagovarala ćerku da od suparnice ukrade dragocenosti, ako joj se ukaže prilika. Ženi nije trebalo dva puta reći, otela joj je stvari - navode. 

Kako je objasnio portparol bečke policije Kristofer Verhnjak, žene su uhapšene i dobile su zabranu prilaska žrtvi.

 

Komentari (1)
Loading
Ami
07.02.2022 08:38

Od malograđanske nikad DAMA-djaba krpice kultura il odgoj se ne kupuju.