SVAĐAJU SE OKO DATUMA VENČANJA Sve bi možda bilo normalno, da ona ne tvrdi da je u vezi sa duhom!

Vesti 12.02.2022 13:24 1

Brokard (38), je engleska pevačica i tvrdi da je ludo zaljubljena u duha

SVAĐAJU SE OKO DATUMA VENČANJA Sve bi možda bilo normalno, da ona ne tvrdi da je u vezi sa duhom!

Printscreen/Instagram

Njen izabranik se zove Edvard i ona tvrdi da je duh viktorijanskog porekla. 

Čitava priča ima rasplet i mnoštvo zanimljivih detalja. Brokard i Edvard su se  zaljubili prošle godine, a sad žele i da se venčaju. Međutim pevačica tvrdi da nijedna crka ne želi da joj to i dopusti, a pretili su joj i egzorcizmom.

Pevačica kaže da je njihova romansa počela, nakon što se Edvard pojavio u njenom domu. Sada, kao i svi obični parovi imaju nesuglasice, ali su ujedno i jako srećni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brocarde (@brocarde)

 


- Edvard  i ja se trenutno raspravljamo  oko datuma venčanja - rekla je Brokard. - Ja želim letnju proslavu, ali on ne podnosi vrućinu. Već nedeljama ne možemo da se dogovorimo.

 

 

Brokard je rekla da će uz pomoć ploče za prizivanje duhova pokušati da utvrdi najbolji datum za njih dvoje. 

 - Edvard je oduvek bio temperamentne naravi, ali pripreme za venčanje su iz njega izvukle ono najgore, njegova lista zahteva raste iz dana u dan- požalila se Brokard.

Ona je takođe pokušala da objasni način na koji njih dvoje komuniciraju, ističući da joj on uglavnom šalje signale dok je pod tušem. Ti signali su naleti tople i hladne vode.

Ona je rekla i da većina ljudi ovo ne prihvata kao nešto normalno, ali da njoj normalne stvari nisu potrebne. Potvrdila je i da se Edvard par puta pojavljivao u crkvama, ali da mu tamo uopšte nije lagodno.

Budući da je ovo daleko od tipičnog vjenčanja, Brokard je veliki dio organizacije preuzela na sebe. “Ne želim da se vodim tipičnim pravilima i običajima, budući da ovo nije ni tipična romansa. Većinu stvari za venčanje radim sama. Sama sam dizajnirala i moju vjenčanicu, koja je u viktorijanskom stilu.” “Edvard insistira na tome da mu izradim trodelno odelo u viktorijanskom stilu, ali ja bih ipak želela da me on iznenadi nekim svojim odelom iz svoje stare garderobe.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brocarde (@brocarde)

 

Pevačica je ispričala i kako ju je Edvard zaprosio. Pronašla je dijamantni prsten na jastuku nakon što su se pre toga posvađali. Tvrdi da je misteriozni komad nakita bila romantična prosidba njenog partnera duha na koju je pristala. “Jednog jutra sam se probudila i pronašla prsten na jastuku. Mislila sam da sanjam". 

Nakon toga je ovo zanemarila, ali se sledeće noći, dok se tuširala na tuš kabini pojavio upitnik. Ni na to nije reagovala, ali je ponovo pronašla prsten na jastuku. tek kad je upitnik videla drugi put, sve joj je bilo jasno i pristala je na to da postane njegova žena.


 

 

Komentari (1)
Loading
Leona
13.02.2022 00:10

Pa neka joj bude. Nek' je puste da radi i prica sta hoce dok nikom ne cini nazao.