Zbog DIJETE su počeli da joj OTKAZUJU organi: Influenserka je postigla ŽELJENU kilažu, a evo šta je krenulo PO ZLU

Vesti 01.05.2022 18:20 0

Influenserka Leksi Rid je završila u komi i otkazivali su joj organi zbog rigorozne dijete koja je krenula po zlu

Zbog DIJETE su počeli da joj OTKAZUJU organi: Influenserka je postigla ŽELJENU kilažu, a evo šta je krenulo PO ZLU

Printscreen/Instagram

 

Influenserka Leksi Rid, koja ima samo 31 godinu, završila je u medicinski izazvanoj komi i otkazuju joj organi, saopštio je njen suprug Deni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Reed (@fatgirlfedup)

Leksi se proslavila 2016, kada je odlučila da promeni svoj život iz korena i smrša što više može, jer je imala skoro 250 kilograma. Za par godina vrednim radom, dijetom i vežbama uspela je da skine neverovatnih 136 kilograma! Svoje putovanje ka zdravijem životu i vitkijem telu delila je s pratiocima na Instagramu, i za to vreme ih dobila više od milion.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Reed (@fatgirlfedup)

Negde se, međutim, nešto iskomplikovalo. Nakon skidanja neverovatnog broja kilograma i operacije uklanjanja viška kože, Leksi je ponovo počela da se goji.

- Za dve godine jesam skinula 136 kilograma, ali sam nešto te kilaže i povratila. Pandemija nije dobro uticala na mene. Ipak, rečeno mi je da neću doživeti 30. rođendan, tako da sam srećna i ponosna zbog onoga što sam uspela da uradim. Nikada se neću vratiti na prethodno stanje - napisala je ona jesenas na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Reed (@fatgirlfedup)

Nakon toga, više puta je pisala kako se ne oseća dobro, da bi joj se stanje naglo pogoršalo pre tri nedelje. Njen suprug je napisao da je odbijala hranu i da nije mogla da pojede ništa, a da se ne ispovraća. Istovremeno je počela da se ponaša čudno i priča nepovezano. Deni, koji je inspirisan suprugom smršao više od 50 kilograma, na Instagramu je objavio da je Leksi hitno smeštena u bolnicu i da joj je više organa otkazalo. Nalazila se u medicinski izazvanoj komi, a sada je na dijalizi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Reed (@fatgirlfedup)

- U bolnicu sam je doveo na silu, a lekari su mi rekli da sam joj spasao život. Da sam sačekao još nekoliko dana, umrla bi - napisao je on.

Leksi je ranije za "Pipl" ispričala da je bila motivisana da smrša zbog zdravlja, jer je pila previše alkohola i gaziranih pića, jela brzu hranu i retko kuvala. Nakon što je skinula 136 kilograma, doktori su joj isekli skoro četiri kilograma opuštene, "rastegnute" kože.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading