Influenserke odlepile za BIZARNIM trendom: Solarijum je PROŠLOST, ali je novi TRIK ZA POSTIZANJE savršenog tena takođe OPASAN!

Vesti 24.02.2022 11:21 0

Na tržištu se pojavio sprej koji može da vam obezbedi preplanulo telo

Influenserke odlepile za BIZARNIM trendom: Solarijum je PROŠLOST, ali je novi TRIK ZA POSTIZANJE savršenog tena takođe OPASAN!

Printscreen/TikTok

Iako nam nije baš jasna spona između spreja za nos i preplanulog tena, sigurno je da su mnoge trendseterke požurile da nabave novi preparat, ne sluteći da može da bude opasan po zdravlje.

Ukoliko ste na TikTok-u naleteli na video na kom neka influenserka prska sprej u nos, a da je jasno da se ne radi o kapima za isti, onda znate da je reč o trendu koji svakodnevno postaje sve popularniji. Devojke masovno objavljuju klipove i hvale se da im je sprej za samopotamnjivanje pomogao da dođu do savršenog tena, ne znajući da ovi sprejevi mogu biti opasni.

Sprejevi, koji se mogu naručiti preko interneta, a njihovi proizvođači tvrde da nakon udisanja, povećavaju proizvodnju melanina u koži.

ako ovi sprejevi nisu provereni jer njihova zdravstvena ispravnost nije ispitana i iako ne sadrže nikakva upozorenja opasnosti, čini se da influenserke ne mare za to. Naprotiv, neke su, kako kažu, spremne i "da umru, samo da bi bile lepe".

Među njima je popularna tiktokerka Hana Tej, koja je objavila video u kom ubrizgrava sprej u nos.

"Mislim da bih radije umrla preplanula, nego živela ružna", rekla je tiktokerka.

"Dakle, ako će mi ovo oduzeti 10 godina života, nije me briga. Svakako ne želim da budem stara, stari ljudi su ružni", nastavila je plavuša koja je vrh spreja gurnula u nos.

 

 

Komentari (0)
Loading