Napravila TRANSFORMACIJU veka: Zvali su je "RUŽNO PAČE", a sada ne mogu da se NAČUDE kada vide kako izgleda

M. G. Vesti 04.03.2022 22:45 0

Izi Šia je na TikToku podelila svoju fizičku transformaciju kako je smršala, a video je skupio više od milion pregleda i svi su zadivljeni njenom transformacijom.

Napravila TRANSFORMACIJU veka: Zvali su je "RUŽNO PAČE", a sada ne mogu da se NAČUDE kada vide kako izgleda

NajŽena/ Ilustracija/ Printscreen/ TikTok

Može se reći da većina nas izgleda sasvim drugačije od onoga kako smo izgledali dok smo bili u srednjoj školi. Obično bi mnogi ljudi sada uklonili proteze koje su, možda, u tom periodu nosili ili bi se potpuno drugačije oblačili i šminkali. Ipak, jedna devojka po imenu Izi Šia je od svoje 15. godine potpuno promenila fizički izgled i sada izgleda neprepoznatljivo.

U snimku na TikToku Izi je prvi put pokazala kako je izgledala kada je bila tinejdžerka i imala 15 godina. Nosila je školsku uniformu, imala visoki rep i neutralnu šminku. Tada se patila i sa viškom kilograma.

Pohvalivši se milionu pratilaca na ovoj društvenoj mreži, podelila je video o transformaciji koji je brzo prikupio blizu dva miliona pregleda.

U samo pet godina, sada kao 20-godišnjakinja, promenila se do neprepoznatljivosti.

TikTok zvezda sada se hvali vitkom figurom, garderoberom punim odeće i kupaćim kostimima koji joj pomažu da naglasi svoje vitko telo.

Ova devojka je svoj izgled "upotpunila" i preplanulim tenom, glamuroznom šminkom, uz istaknutije obrve i veće usne.

 

 

Tamnokosa lepotica sa svojom novom, sitnijom, linijom i stilom izgleda kao potpuno druga osoba.

U čudu zbog Izine transformacije, mnogi su je komentarisali, izražavajući šok zbog toga kako ona sada izgleda.

Jedna osoba joj je rekla: "Apsolutno predivno! Hvala kraljici motivacije". Druga ju je pohvalila: "Devojko, ti si zapanjujuća." Treća osoba je zaključila: "Ovo je zapravo najveća transformacija veka!" Muški korisnik je dodao: "Svi njeni bivši sada plaču."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading