"Ogromna sramota": Jecajući Šelbi ispričala ZAŠTO je izbačena iz teretane!

Vesti 02.09.2021 22:03 0

Šelbi Rodrigez odlučila je da sa korisnicima interneta podeli poniženje koje je pretrpela u teretani. Žena je zamoljena da napusti salu za trening. Razlog? Prema rečima osoblja teretane, nosila je neprikladnu odeću. "Osećala sam veliku sramotu“, žali se ona na društvenim mrežama

"Ogromna sramota": Jecajući Šelbi ispričala ZAŠTO je izbačena iz teretane!

Printscreen/TikTok

Ova 26-godišnja Kanađanka objavila je snimak na TikToku u kojem je u suzama ispričala šta joj se dogodilo. Žena je izbačena iz teretane zbog izlaganja stomaka. Osoblje joj je reklo da je to protiv propisa i zamolili su je da ode.

Tog dana, Šelbi je došla u teretanu noseći svoj tipični crni sportski grudnjak i helanke iste boje. Na snimku na TikToku možemo videti tačno kako je izgledao njen stajling za trening .

Ova 26-godišnjakinja je izbačena iz teretane zbog neprikladne odeće.

"Ogromna sramota"

Prema njenim rečima, odeća nije bila pravi razlog da je izbace iz teretane. Žena se bori sa viškom kilograma. Recepcionerka je Šelbi u početku pustila u teretanu. Žena ju je, međutim, opomenula da se seti neke drugačije odeće u budućnosti. Međutim, već u prostoriji, nakon 15 minuta, koordinatorka teretane prišla je devojci, obavestila je o važećim propisima i zamolila je da napusti teretanu.

- Osećala sam veliku sramotu - priznaje devojka na snimku, istovremeno plačući.

Video je izazvao mnogo emocija među korisnicima Interneta. Velika većina njih izrazila je solidarnost sa ženom, izražavajući saosećanje i negativno ocenjujući ponašanje zaposlenih u teretani. Mnogi od njih su predložili promenu mesta treninga.

Komentari (0)
Loading