Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA

Vesti 14.03.2022 14:22 0

Posle saopštenja da neće moći nikada da se otvari kao majka, ova žena i pored loših prognoza, nije odustala

Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA

Shutterstock

Gerorgina Foster kada je imala 36 godina otkriveno joj je da zbog svoje nerazvijene materice, neće se nikada ostvariti kao majka. Kako kaže, tada joj je otkriven specifičan oblik materice, zbog koje ne bi mogla do kraja da iznese trudnoću.  “Bila sam šokirana kad sam to saznala, a moje misli o tome da neću moći imati vlastitu biološku decu dugi niz godina su me uvlačile u depresiju”, kaže Georgia.

Kako je u to vreme bila bez partnera, fokusirala se maksimalno na karijeru, ali njena borbaa i potreba da se ostvari kao majka nikada nije utihnula. Nakon što je napunila 41. godinu, najbolja prijateljica je najgovorila, da potraži misljenje kod drugog ginekologa. Druga laparoskopija utvrdila je da je je prvobitna dijagnoza bila apsolutno pogrešna. Doktor je potvrdio da zaista ima neobičan oblik materice, te da bi možda bilo malo komplikovanije zatrudneti, ali da u materici ima dovoljno mesta za bebu.

Posle tog saznanja Georgina je odlučila pratiti svoje snove, čak iako bi to značilo da će biti samohrana majka. Odlučila se za donora sperme, jer tada nije imala emotivnog partnera, a vremena za čekanje nije bilo.

Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA

Shutterstock

 

Georgina je bila vrlo vezana za svoje roditelje, koji su silno želeli da im podari unuče. Podržali su je i otišli sa njom u ,,Britanska Klinika za neplodnost'' te razmotrili sa njom koji je donor najpogodniji za nju. 
''I sve što smo znali o njemu je to da je danski doktor i da je ima 27 godina kada je donirao'' . Kako bi povećala šanse za trudnoću pila je raznorazne prirodne čajeve. 

U međuvremenu na jednoj izložbi, Georgini je prošla jedna žena i rekla joj kako će uskoro upoznati muškarca i da će sa njim imati troje dece. Nasmejala se tome i rekla kako je pomislila da će upoznati nekog ko već ima troje dece. Nekoliko dana kasnije, upoznala je Lana. :''Sve je bilo tako slučajno, prijateljica me je pozvala na piće sa njenim novim tada 39- godišnjim kolegom. Osetila sam apsolutnu privlačnost, osetila sam obostranu privlačnost.'' rekla je Georgina. 

Kada mu je ispričala svoju priču i ogromnu želju za majčinstvom, Lan je odgovorio kako nikada nije razmišljao o tome da postane roditelj. Georgina je pojasnila da mora pokušati ostvariti svoj cilj, sa ili bez muškarca. Lan joj je iz vedra neba prvi put poljubio i zamolio da sačeka samo tri mesec, da malo bolje razmisli o svemu. :''Nakon posete njegovih roditelja, saopštio mi je da je spreman postati otac. Ostala sam trudna nakog prvog pokušaja veštačke oplodnje, ali sam nažalost pobacila u osmoj nedelji, što je bilo vrlo porazno'' kaže Georgina koja je nakon šest meseci kasnije, imala još dva neuspešne veštačke oplodne. Posle je napravila dužu pauzu od pokušaja, zbog predhodnih neuspeha.  

Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA

Profimedia

 

Posle određenog vremena odlučila je ponovo pokušati, a doktor je odlučio da zbog njenih godina, ubaciti tri embriona, u nadi da će makar jedan da će makar jedan do trudnoće. Na iznenađenje svih, ostala je trudna sa tri dečaka, u njenoj 46. godini. 

Njena trudnoća je bila itekako rizična te je sve vreme morala ležati u krevetu. U 34. nedelji trudnoće, carskim rezom je dobila tri zdrava dečaka. 
Iako priznaje da je nekad zaista izazovno biti najstarija mama, na školskim sastancima, kaže da je ona dobila decu u baš najbolje vreme za nju, jer sada je mnogo smirenija, ima više strpljenj a ne mora se ni nikome dokazivati. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading