"Da si MRŠAVIJA, bolje bi prošla": Izbacili su je iz AVIONA pa je završila u pritvoru a sve zbog "neprikladne" odeće

Kristijana Ćaćić Vesti 07.09.2021 12:11 0

Tiktokerka je snimila video tvrdeći da je izbačena iz aviona zbog svoje odevne kombinacije

"Da si MRŠAVIJA, bolje bi prošla": Izbacili su je iz AVIONA pa je završila u pritvoru a sve zbog "neprikladne" odeće

Printscreen/TikTok

Kako navodi devojka, stjuardesi se nije svideo njen kratki top, te je pozvala policiju da je isprate iz aviona.

Hiljade komentara ispod videa bili su u znaku podrške ovoj nesrećnoj devojci, a objava je pregledana više od 1,3 miliona puta.

- Imala sam ovo na sebi, rekli su mi da obučem majicu. Kada sam obukla majicu, ponovo su mi prišli i rekli da ni to ne mogu da nosim jer mi se vidi stomak i da je to neprikladno - otkrila je ona. Na to je rekla stjuardesi da je izbaci sa leta ako to želi jer je učinila ono što su je zamolili.

 

 

Policajci su joj rekli da neće dobiti prijavu i da su samo hteli da čuju njenu stranu priče. No, kada je jedan od njih rekao da prevoznik ima svoju politiku oko oblačenja, devojka ga je prekinula tvrdeći kako je njena odeća bila u skladu s njihovim smernicama.

- Pogledala sam smernice za oblačenje i moja odeća je u skladu sa njima. Uznemiravali su me i sada sam pritvorena - zaključila je. U smernicama se navodi kako se od putnika traži uredan i negovan izgled. Neprihvatljiva je prljava i otrcana odeća, kao i bosa stopala.

 

@fattrophywife

@alaskaair Flight attendant harassed and called the airport police on me for my inappropriate outfit. #bbw #plussize #plussizeedition #bbws #fyp ♬ original sound - Trophy

 

- Treba da letimo u uniformama?

- Mršavije cure bi na letovima prošle nekažnjeno.

-Tuži ih, izgubiće na sudu - neki su od komentara na TikToku.

Komentari (0)
Loading