Upalu grla su joj lečili ANTIBIOTICIMA: Dvogodišnju devojčicu, roditelji su ubrzo pronašli MRTVU!

Vesti 24.03.2022 11:31 0

Dvogodišnja devojčica umirla je samo dva dana nakon što je poslata kući iz bolnice sa antibioticima za upalu krajnika

Upalu grla su joj lečili ANTIBIOTICIMA: Dvogodišnju devojčicu, roditelji su ubrzo pronašli MRTVU!

Printscreen/Instagram

Vajat Rouz Viler dijagnostikovan je tonzilitis kada joj je disanje postalo otežano. Ali kada se vratila kući u Njuport, njeni roditelji su primetili da "plitko diše". Dete je tragično pronađeno mrtvo dva dana kasnije, 6. novembra 2020.

Istraga je utvrdila da je medicinski uzrok smrti naveden kao virusni bronhiolitis. Na saslušanju je rečeno da su njeni roditelji Šon i Lora Viler u početku verovali da je Vajatova prehlađena i dali su joj Kalpol kada se razbolela.

Ubrzo potom javili su se problemi sa disanjem, oni su pozvali lekara opšte prakse, ali im je rečeno da on ne može da ih primi. Ubrzo je postala letargična i u bolnicu je došla u veoma lošem stanju.

Doktor koji je pregledao nije ustanovio nikakav problem sa plućima. Na suđenju je rekao d anije čuo pištanje ili pucketanje.

U istrazi je rekao: „Moja dijagnoza je bila akutni tonzilitis. „U ovom trenutku nije bilo sugestije o respiratornoj bolesti.

Devojčica je primila penicilin i poslata je kući, a njeno stanje se pogoršalo.

Njen otac je rekao: „Sve vreme su nam govorili da je sve normalno. „Činilo se da je sve u redu, bio je odgovor koji smo stalno dobijali".

Ubryo su je zatekli bez svesti i započeli reanimaciju, ali joj nažalost nije bilo spasa.

Majka je potvrdila da nije nikada pre toga bila ozbiljno bolesna. Imala je respiratorne probleme kao i sva druga deca njenih godina.


 

Komentari (0)
Loading