Ima 26 godina i MILIONERKA JE: Kada je počinjala nije imala skoro NIŠTA, a sada tvrdi da svako od nas može da se obogati preko noći!

Vesti 25.03.2022 22:10 0

Osmislila je kostime kakve nikada nije videla i nacrte odnela krojačici

Ima 26 godina i MILIONERKA JE: Kada je počinjala nije imala skoro NIŠTA, a sada tvrdi da svako od nas može da se obogati preko noći!

Printscreen/Instagram

Brioni Gorton (26) je pre šest godina pokrenula svoj brend odeće "Talliah Rose" , a posao  je zbog pandemije procvetao. 

Sada tvrdi da svako može da pokrene posao iz svoje spavaće sobe, čak i bez velikih ulaganja. Zahvaljujući svom uspešnom brendu, Brioni je kupila četvorosobnu kuću i to kad je imala samo 24 godine, a vrednost ove kuće se  procenjuje na 400.000 funti.

Ona se tu ne zaustavlja, a njeni apetiti samo rastu.

- S ovom trgovinom i online prodajom ciljamo zaradu od 2 miliona funti godišnje - objasnila je.

- Videli smo dosta velikih brendova kako zatvaraju svoje prodavnice i to sam videla kao priliku da na njihovo mesto uleti neki novi brend - objasnila je. 

 

Brioni je imala samo 100 funti kad je pokrenula posao, koristeći novac koji je zaradila radeći vikendom u Pandori kao asistent prodavač. Novac je uložila u dizajn bikinija ukrašenog Swarovski kristalima, koji je obukla za svojih 4000 pratitelja na Instagramu.

- Osmislila sam kupaće kostime kakve nisam videla. Tada sam svoje ideje odnijela krojačici koja je bila porodična prijateljica i ona je oživela moj dizajn - ispričala je.

 

Ztaim je otvorila  profil na Depopu - novoj prodajnoj platformi sličnoj "eBayu', ali koja cilja na mlađu generaciju - objasnila je.

- Ubrzo sam počela da primam porudžbine- rekla je Brioni.

U to vrijeme bila je studentkinja na "Manchester Metu", ali je zbog posla zapostavila studije i na kraju napustila fakuletet.

Sada je potpuno razvila svoj brend, a u posao je uključila i svoju porodicu.Jedan od njenih budućih ciljeva je novi dom iz snova, sa dečkom fudbalerom "Bath Cityja" Džoijem Rajnesom (26).

 

Komentari (0)
Loading