Samohrana mama NATAŠA podelila jezivo ISKUSTVO: "Najbolji prijatelj mi je ZLOSTAVLJAO ćerku, bila je posramljena i PRESTRAŠENA"

Vesti 13.04.2022 15:40 0

Nataša Luis je otkrila da joj je najbolji prijatelj seksualno zlostavljala ćerku

Samohrana mama NATAŠA podelila jezivo ISKUSTVO: "Najbolji prijatelj mi je ZLOSTAVLJAO ćerku, bila je posramljena i PRESTRAŠENA"

Shutterstock

Eli je prvi put zlostavljana kada je imala samo 13 godina, a Nataša tvrdi da nikad ne nbi poverovala da će to uraditi čovek koga je smatrala delom porodice.
Riki Povis je osuđen na šest godina zatvora zbog zlostavljanja deteta u oktobru 2021. godine.

Nataša i Riki su bili prijatelji 15 godina. 

Godinu dana, Povis, koji je imao ćerku Eliinih godina, lovio je ranjivu tinejdžerku tokom spavanja, napadajući je kad god je imao priliku. U oktobru 2021. osuđen je na Vuster kraun sudu na šest godina, ali Nataša i Eli su rekle da su im ostali „duševni ožilci za ceo život“.

Odričući se prava na anonimnost, Eli, koja sada ima 16 godina, rekla je: „Pošto moj tata nije bio u mom životu, gledala sam na Rikija kao na oca. Kada me je Riki zlostavljao u svojoj kući noću, bila sam prestravljena i posramljena.

Najtužnija od svega je činjenica da je Riki bio najbliža osoba u njenom životu, a Nataša je pojasnila da od tada više nikome ne veruje niti će moći bilo kome da veruje.

- Taj bolesnik je zadao mojoj ćerki ceo život bola i muke. Dok će izaći za samo nekoliko godina - rekla je Nataša.

Inače Nataša je upoznala  Povisa, bivšeg maloprodajnog pomoćnika, u radnji na uglu gde je radila još 2004. godine. Ona kaže: „U to vreme sam živela sa svojim sada već bivšim mužem i bila sam trudna sa našim prvim detetom, Eli.

Ona je rekla da je bio divna mušterija i da je odmah pomislila da imaju dosta toga zajedničkog. U braku je dobila još troje dece, ali se njen brak ipak raspao 2017. godine. Nakon razvoda, mislila je da joj je Riki postao porodica, podrška i oslonac. Takođe je verovala da je Riki dobra figura oca za njenu decu.
Od tada, Nataša i Povis su se viđali svaki dan. Redovno su odlazili na obroke, piće ili dane na izlaske sa decom. Riki je pomogao Eli oko zadataka.

Pošto je i sam imao ćerku Elinih godina, sve je savršeno funkcionisalo. Eli bi često prepavala kod njih jer je Nataša radila u noćnim smenama.
Ali kasnije te godine, Eli, koja je tada imala 13 godina, počela je da pokazuje promene raspoloženja i redovno je urlala na svoju mamu. „Upravo sam pretpostavila da je Eli bila hormonska tinejdžerka. Ali kako je postajala sve povučenija, imala sam mučan osećaj da nešto nije u redu."

U januaru 2019. Nataša se poverila Povisu u vezi Eli. Potvrdila je da je delovalo kao da je zabrinut.

Eli je zatim

Nekoliko minuta kasnije stiggla je u školu sam . Riki je još uvek bio na liniji pa je držala telefon na uhu. „Kada sam prišla staklenim vratima, videla sam da Eli sedi unutra, okružena sa četiri policajca. „Rekla sam Rikiju da mogu da vidim policajce. Odjednom, linija je prekinuta.

Unutra je policajac obavestio Natašu da je Eli napisala pismo drugarici iz razreda u kojoj je rekla kako je seksualno zlostavljana.

 „Svet mi se srušio u tom trenutku. Bila sam histeričan. Morala sam da znam ko je ovo uradio mojoj ćerki. Eli me je pogledala i rekla "Riki". „Tada sam se setila kako je Riki spustio slušalicu čim sam spomenula policiju. „Htela sam da povratim. Nikada se nisam osećala tako izdano."

Kasnije te noći, Povis je uhapšen na svom poslu. Nataša kaže da je posle toga  pala u duboku depresiju. Ose'ala se krivom jer nije mogla da pomogne detetu i nije jasno videla znakove.

Kada je došlo do suđenja, otkrilo se  da je Riki lovio Eli godinu dana dok je spavao u njenoj kući.
Dok su druga deca bila u drugoj sobi, on je s njom snimao film, a onda bi je napao ispod ćebeta. Tinejdžerka je rekla da nije znala kako da se poveri svojoj majci. Takođe je dodala da joj je drago što je imala prijatelja kome je mogla da se poveri.

 

Community Verified icon
Komentari (0)
Loading