Ona je praktično svekrva "IZ PAKLA" koja je spremna da umeša SUD kako bi dobila UNUČE: Ispovest ove SNAJE uzdrmala je SVAKOGA ko je pročita

Vesti 16.09.2021 08:00 0

Dve nedelje pošto je sahrani supruga, dobila je neobičan telefonski poziv posle kog je ostala zgranuta

Ona je praktično svekrva "IZ PAKLA" koja je spremna da umeša SUD kako bi dobila UNUČE: Ispovest ove SNAJE uzdrmala je SVAKOGA ko je pročita

Shutterstock

Pošto joj je suprug preminuo od kancera, ostala je sama. Iako su u početku gajili nadu da će se on oporaviti, odlučili su da zamrznu nekoliko uzoraka njegove sperme i tako jednog dana osnuju zajedničku porodicu. Međutim, pošto on nije preživeo ceo njihov plan je pao u zaborav.

Posle nekoliko nedelja, nakon njegove sahrane, anonimna udovica primila je telefonski poziv od roditelja njenog pokojnog supruga. Na prvu loptu, kaže mislila je da žele da se nađu i zajedno podele sećanja na zajedničku voljenu osobu, ili čak da joj ponuditi podršku.

Međutim, njegovi roditelji su je kontaktirali iz jednog krajnje bizarnog razloga - tražiti su spermu njihovog preminulog sina kako bi odgajali njegovo dete.

- Njegovi roditelji su me pitali razmišljam li o tome da idem na veštačku oplodnju, na šta sam ja rekla "ne". Zatim su me pitali mogu li im preneti vlasništvo nad spermom, kako bi mogli da je iskoriste za rođenje unuka. Pretpostavljam da planiraju da unajme surogat majku za ovo, ali priznajem da sam bila toliko iznenađena i zbunjena da zapravo nisam ni pitala - napisala je anonimna udovica na popularnom forumu iz ispovesti "Redit". 

Potom je objasnila da kada su zamrzavali spremu, to su radili sa ciljem da njih dvoje jednog dana osnuju porodicu, a ne da njegovo dete nosi neka nepoznata žena. 

Žena je potom napisala da obija da im izađe u susret, što ih je jako naljutilo.

- Oni tuguju, a ja im uskraćujem priliku da dobiju unuke. Ipak, čini se da samo žele da se njihova krvna loza nastavi bez ikakvog razumnog promišljanja o tome - objasnila je.

Neki ljudi na Reditu su nagađali bi njegovi roditelji možda mogli da je tuže jer je odbila da im preda genetski materijal njihovog sina, dok su drugi takođe bili u šoku.

- Vašeg muža nema manje od dva nedelje, a oni već kruže poput lešinara - napisala je jedan osoba, dok je druga objasnila da bi to dete koje odrasta u takvim uslovima jednog dana tražilo da ide na terpaiju kod stručnjaka.

Komentari (0)
Loading