Najveća noćna MORA svake MLADE: Kako biste reagovale da na vaše VENČANJE gost dođe OVAKO obučen?

Vesti 03.05.2022 20:55 1

Postoji jedno pravilo koje važi u mnogim zemljama, tiče se venčanja i nije ga teško ispoštovati

Najveća noćna MORA svake MLADE: Kako biste reagovale da na vaše VENČANJE gost dođe OVAKO obučen?

Printscreen/TikTok

Uprkos svemu navedenom, mnogi i dalje kršo zlatno pravilo koje podrazumeva da samo mlada treba da bude u belom na svom venčanju.

Jedna devojka se na TikToku upravo požalila, tvrdeći da je na venčanju svog ujaka prisustvovala sceni koja joj nikako nije prijala. Naime, jedna gošća jednostavno nije marila, pošto je viralni TikTok snimak otkrio u čemu je prisustvovala venčanju.

Sa belim visokim potpeticama i zadivljujućim cvećem oko područja poprsja, žena bi se lako mogla zameniti za mladu.

U stvari, u odeljku za komentare, bilo je mnogo onih koji su bili uvereni da se ona zaista udala za ljubav svog života.
@imlostplsfindme She once in the middle of my uncles funeral while I was crying told me that my eyebrows were uneven #messytok #messy #wedding #wickedwitchofthewest ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan


„Ova okrutna osoba koja traži pažnju nosila je belu haljinu sa vezom i to na venčanju moje sestre“, napisao je užasnuti učesnik uz viralni snimak.

 

Iako su se pojavile spekulacije da je ta osoba jednostavno izmislila priču i da je plavokosa žena zaista mlada, jedan učesnik velikog dana je to potvrdio: „Kao rođak koji je bio na venčanju, mogu da garantujem da je ovo je 100% istina.''

 

Kako biste vi odreagovali u vooj situaciji?

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Zorana
04.05.2022 08:02

Na jedan od najlepših i najsrećnijih dana u životu potpuno je besmisleno zamarati se tim šta je ko obukao, nek svako nosi boju koju god želi. A ako gosti ne znaju na čije su venčanje došli, već su samo broj koji treba da pokloni odrešenu cifru, onda je moguće i da promaše mladu, a i da se mlada bavi odećom prisutnih, umesto da uživa u svojoj sreći.