Prava LJUBAV ne poznaje GRANICE: Ova devojka je u VEZI sa čovekom kome nikada OČI nije videla!

Vesti 07.05.2022 16:04 0

Naomi Kvendo (27) iz Mančestera u Velikoj Britaniji je udata za muškarca koga nikada nije videla

Prava LJUBAV ne poznaje GRANICE: Ova devojka je u VEZI sa čovekom kome nikada OČI nije videla!

Printscreen/TikTok

Naomi, je naime, udata za Amerikanca Viktora (29) koji služi kaznu od 24 godine u američkom zatvoru. Njihova nekonvencionalna ljubavna priča započela je kada se ona prva javila sadašnjem suprugu  2020. godine, otkrila je Naomi u videu na TikToku. Ona je tada pre svega tražila blisko prijateljstvo isključivo preko poruka, pa nije otkrila kako izgleda, gde živi, šta je po zanimanju i sl.

Samo tri sata kasnije, Viktor joj je odgovorio. U poruci joj je odmah dao kompliment i objasnio da je samo žrtva nesrećnih okolnosti. Tvrdio je da mu je majka bila "ovisna o drogama", ali da je trezna zadnjih deset godina. Ali, njegov otac je, takođe, bio u zatvoru deset godina, a preminuo je tri meseca nakon što je pušten na slobodu.

"Sve što znam i radim sam sam naučio. Nisam znao da čitam i pišem i još mnogo toga! Ali sada sve to znam", otkrio joj je Viktor koji je tatu majstor, brijač i frizer.

Tužna životna priča

"U zatvoru sam više od deset godina i uz dobro vladanje ostalo mi je još sedam godina!", istakao je.

Dok je odrastao, provodio je puno vremena s hraniteljskim porodicama, spavajući na klupama u parku i u napuštenim kućama.

"Kad je imao 18 godina navodno ga je napala neprijateljska banda, pa je zapucao iz pištolja, što je rezultiralo dvostrukim ubistvom i optužbama za ilegalno posedovanje oružja", otkrila je Naomi u svom videu.

Nakon što je saznala za njegove zločine, odlučila je da pokrene peticiju za suprugovo pomilovanje.

"Ne samo da njegov slučaj nije bio pravedan, već je on sada 30-godišnjak koji je učio na svojim greškama i samo želi drugu priliku za novi život", rekla je i naglasila da veruje da se potpuno promenio i da se više ne želi da se vrati kriminalu i bandama.

Naomi i njen suprug jedva čekaju dan kada će se napokon uživo videti.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading