Niko nije želeo da je PORODI: VIše od 40 minuta je čekala POMOĆ lekara, a onda je usledio ŠOK, beba je završila sa 11 šavova

K.Ć. Vesti 19.05.2022 23:00 1

Žena koja je počela da se porađa došla je u porodilište u brazilskom gradu Belo Horizonteu

Niko nije želeo da je PORODI: VIše od 40 minuta je čekala POMOĆ lekara, a onda je usledio ŠOK, beba je završila sa 11 šavova

Shutterstock

Uprkos tome, lekari je nisu odmah zbrinuli i sačekali su lekarsku pomoć u hodniku. Desio se šokantan događaj.

Žozijan Markes Pereira je početkom maja imala česte trudove, što je ukazivalo da je porođaj počeo. Stoga je što pre otišla u porodilište. Sofija Feldman u Belo Horizonteu. Kako je preneo „The Mirror”, žena je čekala 40 minuta na pomoć lekara, ali niko se nije pobrinuo za nju, iako je tražila pomoć.

Tek kada je počela da se porađa, za nju se zainteresovala medicinska sestra, koja je trudnicu želela da odvede sa šaltera u sobu. Pacijentkinja nije htela da menja mesto jer je, kako je priznala, osećala "kao da beba izlazi iz nje". Prema izveštajima drugih pacijenata, uprkos odbijanju trudnice, medicinska sestra je morala da je natera da promeni mesto, što je dovelo do strašne situacije. Kada je pacijent ustao i krenuo za medicinskom sestrom , beba je pala pravo na pod.

Pad je bio toliko težak da je novorođenoj devojčici po imenu Olivija bila potrebna pomoć. Ona je odmah prebačena u dečju specijalističku bolnicu, gde su joj lekari stavili 11 šavova. Posle nekoliko dana, njeni roditelji su odveli Oliviju kući.

Žozijan Markes Pereira priznala je da su i ona i njena ćerka dobro. Devojčica, osim rane na glavi, nije teže povređena.

Žena koja se porodila u skandaloznim uslovima, zbog nemara osoblja, prijavila je policiji.

Komentari (1)
Loading
zoran
20.05.2022 06:58

А што пишете о Бразилу кад сличне ствари имате и у нашим породилиштима а наталитет у минусу 30 година.Попричајте са породиљама о искуствима.