Kada je osetila da mladoženja smrdi na ALKOHOL, ona se odlučila za NEVEROVATAN potez: Venčali su se i razveli za samo NEKOLIKO SATI

Lana Vidović Vesti 21.02.2022 08:30 0

Čari (24) i njen četiri godine stariji partner Sam odlučili su, nakon dugogodišnje veze, da se venčaju. Međutim, ništa na venčanju nije krenulo po planu

Kada je osetila da mladoženja smrdi na ALKOHOL, ona se odlučila za NEVEROVATAN potez: Venčali su se i razveli za samo NEKOLIKO SATI

unsplash

 

Par je organizirao celu ceremoniju, a Čari je u emisiji TLC televizije, “Gypsy Brides US” rekla da je nervozna, ali da će je smiriti jedini član porodice, 21-godišnji rođak Kajli.

Dopratio je do oltara, a ona je odmah osetila da mladoženja bazdi na alkohol i da nije potpuno svoj. Primetila je da se jako napio.

- Nije mogao da me pogleda u lice, ispalo mu je prstenje iz ruku… – rekla je Čari koja se ipak udala za dugogodišnjeg partnera.

Tokom slavlja je primetila da je Sam u sve gorem stanju i da ne prestaje sa konzumiranjem alkohola.

Njeno razočaranje primetio je rođak Kajli i predložio joj da se odmah rastane i pobegne s njim, jer je godinama zaljubljen u nju!

Nesretna mlada je pristala i nije marila za to što je sve zvanice gledaju kako preko krova beži sa rođakom i novim partnerom, prenosi India.com.

Sam je ostao u šoku. Nije mogao da veruje šta ga je zadesilo kad se otreznio.

Shvatio je na kraju da je tako bolje. Njegova pretpostavka je bila da bi ona mogla da ode sa nekim drugim i da su bili nekoliko godina u braku. Ovako će lakše da je preboli.

Sam i ona ubrzo su se rastali i nisu više u kontaktu.

Komentari (0)
Loading