Mladi je VENČANICA završila 2 metra ISPOD zemlje: Kada je MLADOŽENJA shvatio šta je uradio, PLAKAO je kao kiša

Vesti 10.11.2022 08:27 0

Srećom, porodica je imala puno razumevanja i shvatila je da će mlada primetiti da haljina ionako nije ista, pa su joj odlučili reći šta se zaista dogodilo i jednostavno da se prepuste njenoj milosti.

Mladi je VENČANICA završila 2 metra ISPOD zemlje: Kada je MLADOŽENJA shvatio šta je uradio, PLAKAO je kao kiša

Printscreen/ TikTok

Možete li zamisliti da ste već odabrali haljinu, kupili je i spremili i onda odjednom je nigdj nema? I ne možete je pronaći, jer je zakopana 2 metra ispod zemlje? 

To se stvarno dogodilo jednoj budućoj mladi i priča je prilično dramatična i smešna. Vlasnica prodavnice za svečane haljine koja je haljinu ženi prodala našla se usred porodične drame i ispričala je svaki detalj priče na svom TikToku, gde je u prvi deo pogledalo skoro 6 miliona ljudi. 

TikTokerika Kasia, koja ima butik u Čikagu u kom prodaje vjnčanice, haljine za maturu, deveruše i majke mlade. U poslu je od 2001. godine i preduzetnica je mislila da je sve videla, ali se još jednom iznenadila.

Sve je počelo vrlo zbunjujućim telefonskim pozivom. Bio je to mladoženja, koji je bio gotovo u suzama, pitajući se može li da pronađe narudžbinu venčanice svoje verenice i da je prepravi. Situacija se činila prilično sumnjivom jer mladoženja nije znao ništa o haljini, ali je jako želeo da je preuredi. Kasiji je prvo na pamet palo da neko želi da je prevari ili našali se s njom, ali mladoženja je dao ime mlade i zapravo je pronašla dotičnu narudžbinu.

Kasia se tada zapitala treba li haljinu možda prepraviti, mladoženja se zbunio, a Kasia nije stigla ni da objasni šta to znači kad ju je mladoženja uverio da mu treba potpuno nova venčanica jer više nema venčanice za prepraviti. 

Mladi je VENČANICA završila 2 metra ISPOD zemlje: Kada je MLADOŽENJA shvatio šta je uradio, PLAKAO je kao kiša

pixabay

 

Vlasnica butika nazvala je proizvođača kako bi pitala mogu li da naprave novu venčanicu na vreme za venčanje, koje je trebalo da bude za 5 meseci od tog poziva. Nažalost, to nije bilo dovoljno vremena, jer je haljina bila po meri, zbog čega se mladoženja tako jako rasplakao da nije mogao da govori pa se javio brat njegove verenice. 

U ovom trenutku Kasia je bila jako zabrinuta i pitala se šta se događa, pa je pitala brata je li sve u redu s mladom i šta se dogodilo s haljinom. Verojatno je u ženinoj glavi bilo puno misli o tome što je sve moglo poći po zlu, ali nije bila spremna za istinu.

Brat je počeo da joj objašnjava neverovatan problem u kom su se našli, dajući kontekst o tome zašto venčanice više nema. Mlada ju je dala svojoj mami, koja ju je potom stavila u ormar koji niko drugi ne koristi kako bi haljina bila sigurna.

Ipak, kad im je baka umrla, on i mladoženja morali su da odu do ormara kako bi pronašli bakinu venčanicu, jer je ona želela da bude pokopana u njoj, budući da je njen muž pokopan u svom svadbenom smokingu.

Verojatno vam je jasno u kom smeru ovo vodi. Mladoženja i mladin brat su otvorili ormar, videli haljinu koja visi i pretpostavili da je to ta venčanica koja im treba. Nisu znali da je bakina venčanica u kutiji ispod nove venčanice, obešene u ormaru i tu koju su videli su dali pogrebnom preduzeću.

Niko nije primetio da je baka obučena u novu venčanicu, jer je kovčeg bio zatvoren. Baka je umrla teško bolesna, a porodica nije htela da ljudi vide kako je na kraju izgledala.

 

 

Divlja priča, zar ne? Što je još luđe, mlada nije znala, a mladoženja je pokušavao da zameniti haljinu, a da ona ne sazna. Dve nedelje nakon pogreba, mama mlade je otkrila da nema venčanice i onda se i ona uključila u priču. Sve vreme je vlasnica butika pokušavala nadomestiti pokopanu venčanicu. 

Zbog vremenskih ograničenja i zbog toga što se to događalo na kraju pandemije, proizvođač nije mogao da napravi istu haljinu na vreme, pa je Kasia razmišljala o rešenju problema i da na venčanici napravi potrebne prepravke kako bi ličila na pokopanu venčanicu. Ali, nije bilo dovoljno vremena, što je značilo da će mlada primetiti da je nema.

Srećom, porodica je imala puno razumevanja i shvatila je da će mladenka primetiti da haljina i onako nije ista, pa su joj odlučili reći šta se dogodilo i jednostavno se prepustiti njenoj milosti.

Kasiji je laknulo jer možete zamisliti da je bilo stresno da prećuti takve informacije svojoj klijentkinji, iako su svi to radili kako bi mladu usrećili. Laknulo joj je kad ju je mlada nazvala dan nakon što je razgovarala s mamom i mladoženjom. 

Ispostavilo se da je mlada želela da haljina bude nekoliko brojeva veća jer je zapravo bila trudna. Kasia je bila sretna zbog mlade, ali budući da je haljina bila u stilu sirene, nije se mogla toliko menjati. Mlada uopšte nije bila uzrujana i rado je odabrala drugu venčanicu.

Nije bila ljuta ni zbog toga što je njena baka pokopana u njenoj venčanici. Kasia je rekla kako je mlada reagovala jako mirno i da smatra da je njena reakcija bila fenomenalna uzevši u obzir grešku koja se dogodila. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading