Majka troje dece smislila GENIJALNU ideju: Svog supruga IZNAJMLJUJE drugim ŽENAMA, a posao im CVETA

M. G. Vesti 02.07.2022 15:10 0

Mama Laura Jang pokrenula je vlastitu uslugu "Iznajmi mog zgodnog muža" kako bi poboljšala kućni budžet zbog sve većih troškova života.

Majka troje dece smislila GENIJALNU ideju: Svog supruga IZNAJMLJUJE drugim ŽENAMA, a posao im CVETA

Printscreen/ Facebook

Majka troje dece dobila je ideju kada je videla na internetu kako muškarac zarađuje za život sastavljajući nameštaj za druge. Laura je odmah pomislila na svog 41-godišnjeg muža Džejmsa koji je talentovan i temeljit u svakom poslu.

Ispričala je kako je Džejms preuredio njihov dom, tako što je napravio krevete po meri, uključujući porodični veliki krevet za vreme kada su njihova deca odbijala da spavaju sama noću. Takođe je opremio kuhinju i izradio ovalni sto, a spretan je u slikanju, ukrašavanju, postavljanju pločica i tepiha.

– Dobar je u svemu oko kuće i bašte pa sam pomislila zašto ne iskoristiti te veštine i iznajmiti ga – kaže Laura.

Pokrenula je web stranicu "Rent My Handy Husband" i reklamirala se.

– Ljudi su istinski zainteresovani. Bilo ih je nekoliko koji su stekli pogrešan utisak i pomislili da sam angažovala Džejmsa za nešto sasvim drugo. Čak i uz sve veće troškove života, ne planiram to učiniti – kaže ona.

Većina misli da je njena ideja super jer su rekli kako je ponekad teško naterati građevinare da prihvate male poslove jer nisu zainteresovani.

 

 

– Džejms je savršen za stvari poput sastavljanja nameštaja, postavljanja trampolina, izgradnje polica i sličnih stvari. Ponekad je brže i lakše unajmiti nekoga da odradi posao za koji smo čekali da ga naši muževi rade –  dodaje.

– Ti stvaraš, a ja ću graditi – kaže Džejms. Po skici može izraditi krevete na sprat za decu, kao i nameštaj po meri, idealan za porodicu.

Džejms planira da se vrati na koledž kako bi studirao i uklopiće ovaj posao između studija kako bi povećao prihod porodici.

– Oduvek je imao veliki interes za izgradnju i stvaranje. Dobro sam ga iskoristila tokom godina građenjem porodičnog doma i pomaganjem prijateljima i porodici. Njegov trenutni kućni projekt je izgradnja vlastite letnje kuhinje –  kaže Laura.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading