Dečak (13) uhapšen zbog ZLOSTAVLJANJA: U parku je čekao u ZASEDI, napadao i žene i devojčice

Vesti 14.07.2022 13:35 0

13-godišnji školarac uhapšen je zbog niza seksualnih napada u parku

Dečak (13) uhapšen zbog ZLOSTAVLJANJA: U parku je čekao u ZASEDI, napadao i žene i devojčice

Printscreen

Ovaj 13-godišnjak je proveo noć u policijskoj ćeliji nakon što je uhapšen u svojoj kući u Braknelu, Berks, Engleska. U istom gradu su izvršeni odvojeni seksualni napadi na tri žrtve koje je čekao u zasedi.

Navodno je dečak opipao svoje žrtve u napadima izvršenim usred bela dana 5. i 6. jula. Portparol policije izjavio je juče: „Nakon istrage jedan dečak je uhapšen pod sumnjom za seksualni napad. „13-godišnjak iz Braknela u ovom trenutku ostaje u policijskom pritvoru. „Njegovo hapšenje je u vezi sa seksualnim napadima koji su se dogodili u Saut Hil parku, 5. i 6. jula u kojima su tinejdžerka i dve žene od 20 godina bile napadnute.

Ranije je isti portparol apelovao na pomoć javnosti u hvatanju napadača. Rekao je: „Oko 22.50 u utorak, muškarac je neprikladno dodirnuo žrtvu, ženu od 20 godina, preko njene odeće u parku Saut Hil. „U sredu oko 7.30 časova, biciklista je nedolično dodirivao drugu žrtvu, takođe ženu u 20-im godinama, preko njene odeće na pešačkoj stazi koja vodi iza Saut Hil parka ka Vilidž Hotelu. „Onda je oko 8.20 ujutru dodirnuo treću žrtvu, devojčicu u tinejdžerskim godinama, neprikladno preko njene odeće u parku Saut Hil. Prestupnik je opisan kao beli dečak.“


Inspektor Elton Evans, sa sedištem u policijskoj stanici Braknel je izjavio sledeće: „Shvatamo nasilje nad ženama i devojkama izuzetno ozbiljno i posvećeni smo sprečavanju štete i privođenju počinilaca pravdi. „Apelujem na sve koji su bili očevici ovih incidenata ili imaju bilo kakvu informaciju o njima ili osumnjičenom da nam se jave. „Verujemo da je počinilac ista osoba za sva tri incidenta i zbog toga smo pojačali naše patrole oko parka Saut Hil, preneo je The Sun.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading