Ovoj ŽENI je muž uništio SVADBU: Izgovorio je ovih PET reči i sve je otišlo DOĐAVOLA

Vesti 30.07.2022 17:48 0

iako je većini ljudi dan venčanja najlepši dan u životu, jedna mlada je ispričala kako ga je njen novi muž upropastio, a sve zbog nepristojnih reči izgovorenih u toku zdravice

Ovoj ŽENI je muž uništio SVADBU: Izgovorio je ovih PET reči i sve je otišlo DOĐAVOLA

Shutterstock

Ovaj tridesetogodišnjakinja je, kaže, oduvek imala problema sa samopouzdanjem, a na venčanju je dođivela da joj muž kaže da sa šminkom na licu izgleda kao lutka iz robne kuće i to pred svim gostima.

Tvrdi da je bila zatečena njegovim komentarom, pa tri dana kasnije i dalje nisu u dobrim odnosima.

- Ja sam introvertna i socijalno anksiozna osoba, što situaciju dodatno pogoršava. Sa kozmetikom sam se upoznala tek u dvadesetim godinama i moj sadašnji muž me je uvek zadirkivao zbog toga; imajte na umu da je šaljivdžija i da je pomalo sarkastičan i brutalno iskren. Nisam imala problema sa tim sve dok je on to radio privatno - rekla je ona na Redditu.

„Za svadbu sam malo izašla iz okvira kada je šminka u pitanju, ali je izgledalo dobro, ali on to nije prestajao da  komentariše tokom cele večeri.

– Počela sam da se nerviram kada je došlo vreme za njegov govor, a on me je pogledao i rekao: „...i moja, koja izgleda kao lutka iz robne kuće sa tom šminkom na licu...“ „Bila sam u šoku. Gosti su počeli da se smeju, a ja sam osetila bes koji nisam mogla da kontrolišem." Čekala je, kaže, dok nisu došli njegovi roditelji da ga prozovu zbog ovoga što je rekao, ali je on odgovorio da je to samo šala koju je shvatila previše lično, a onda je optužio da je kvarila atmosferu. Nakon što se bez prestanka durio tri dana, on joj sada govori da mora da se izvini, a ona počinje da se pita da li je zaista otišla predaleko.

-I neke žene su takođe sarkastične i brutalno iskrene, Ali on se nije oženio jednom od njih već je našao zbrinutu i stidljivu ženu; šta je hteo da postigne? – napisao je jedan korisnik. - Ne želi ravnopravnog partnera, želi da gleda kako vam se menjaju izrazi lica dok vam govori strašne stvari - dodao je drugi. „Ukratko, bio je to glup potez.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading