Ona ima LJUBAVNIKA, a muž nema ništa protiv: Dopušta mu da spava na KAUČU i kaže da su PRIJATELJI

Vesti 05.08.2022 22:58 2

Bračni par Ema i Robert su pre tri godine odlučili da horizonte, pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija i njegovu partnerku Keli

Ona ima LJUBAVNIKA, a muž nema ništa protiv: Dopušta mu da spava na KAUČU i kaže da su PRIJATELJI

Printscreen/Facebook

Ema Fedigan (38) i njen suprug Robert (40) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u dvadesetim godinama. Kaže da je od početka veze bila otvorena po pitanju svoje panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje, jer je bila previše zauzeta vaspitavanjem svoja četiri sina.

Pre tri godine odlučili su da prošire seksualne horizonte i upoznali su bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija (44) i njegovu partnerku Keli (43).

Ona i Keli su se brzo zbližile, ali Ema je takođe razvila posebnu vezu sa Sajmonom. Na kraju su se složili da su svi bliski svima, u seksualnom smislu, osim dvojici muškaraca, jer nemaju homoseksualne sklonosti.

Ali njihova romansa je prekinuta kada je Ema raskinula sa Keli,jer su imale lošu komunikaciju, pa je Robert automatski prekinuo kontakt sa njom. Ali Ema i Sajmon nisu želeli da se njihova veza završi jer su postali veoma bliski.

- Sa Sajmonom sam u veoma lepoj vezi, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije fer očekivati da naši partneri ispune sve naše potrebe - rekla je Ema.

- Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši momci obožavaju Simona – dodala je ona.

- - Ema i ja smo se povezali odmah, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. Radi dve nedelje i odsutan je, pa je nedelju dana kući. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada nije, ja sam u krevetu sa Emom – nastavio je Sajmon.

Kaže da nije samo želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razdvojili. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali razume da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba pričati. Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, ali „ako zatrudni, neće joj smetati“, prenosi The Sun.
 
Komentari (2)
Loading
ozbiljno?
05.08.2022 23:06

pa koda nas mogu da vam lično naprojim 3 para koji žive slično a sa koliko smo žena i ja bili neznam ni sam. pišite o srbiji a ne o strancima

Deb
06.08.2022 15:02

Kod engleza to samo moze da se desi Velika budalastina Malte ne da pravi muza Majmunom