"Ja sam DEVICA, a rodila sam ĆERKU": Ona je jedna od RETKIH žena na svetu kojoj je to uspelo, a evo i KAKO

Vesti 15.05.2023 09:00 0

Kimberli (38) je 'ponosna devica' zahvaljujući savremenoj nauci, koja je jedna od najmanje pet heteroseksualnih žena u Velikoj Britaniji godišnje koje imaju decu bez

"Ja sam DEVICA, a rodila sam ĆERKU": Ona je jedna od RETKIH žena na svetu kojoj je to uspelo, a evo i KAKO

Printscreen/Instagram

 

Sedeći u publici na komedijama za majku i bebu, sa ćerkom koja joj se držala u krilu, Kimberli Godsal je bila iznervirana kada je strip počeo šalom: „Pa, ovo je jedno mesto za koje možete biti sigurni da je svaka žena u sobi imala seks .' Njena iritacija se nije svodila na razboritost, već zato što je pogrešio. Jer uprkos tome što je rodila ćerku Skarlet, 38-godišnja Kimberli je takođe ponosna devica. „Čak i u sobi punoj mama sa novim bebama, kao što smo bili tog dana, više ne možete pretpostaviti da su sve imale seks“, kaže ona. „Postoje izuzeci od svakog pravila i tako sam sedeo u publici, prilično samozadovoljno, uživajući u činjenici da sam to bio ja, ovom prilikom.

Sada stara dve godine, Skarlet je krupna devojčica puna ljubavi - i jako liči na majku, sa njenom crvenkasto-bojom kosom i ogromnim plavim očima.

Iznađujuće otkriće je i to da Kimberli nije religiozna. Takođe je imala nekoliko veza sa muškarcima i išla je na brojne sastanke sa drugima koje je upoznala na mreži pre svog "devičanskog porođaja" sa 35 godina.

"Od malih nogu sam znala da, iako želim decu, želim da imam s**s samo sa osobom za koju ću da se udam. Tako da sam se osećala kao da sam propala kada nisam bila udata do sredine 20-ih. Ne osuđujem druge ljude zato što imaju mnogo seksualnih partnera, oni mogu da rade šta žele sa svojim telima. I ne bih očekivala da je moj partner nevin, ni to mi ne smeta, to je upravo ono što sam oduvek želela za sebe", kaže Kimberli.

Međutim, zabrinuta da bi to što je nevina moglo da bude kamen spoticanja za rođenje deteta, jedna od prvih stvari koje je Kimberli rekla svom konsultantu, na klinici za plodnosti u Tunbridž Velsu. Takođe je imala samo jedan test brisa, koji je bio veoma bolan, zato što je bila nevina.

"Osetila sam veliko olakšanje kada mi je lekar rekao da nije prepreka da postane mama to što sam nevina, osim što mu malo otežava posao jer sam verovatno bila napeta tokom internih procedura“, kaže Kimberli.

I tako, krajem 2017, sa 33 godine, Kimberli je napravila svoj prvi korak da postane mama tako što je odabrala donora sperme onlajn, preko Evropske banke sperme u Danskoj. Ova banka sperme je pružila više informacija o donatorima nego drugi pružaoci usluga, što je smatrala važnim za bilo koje buduće potomstvo. Odabrala je Amerikanca bele rase koji je bio inteligentan i kreativan sa crvenkasto-smeđom kosom i plavim očima - na osnovu toga što je imao sličan izgled kao ona.

Kimberli je platila 1.700 funti za dve bočice sperme, dovoljno za dve runde IUI (intrauterine oplodnje) u kojoj se žena veštački osemeni, u klinici, tokom svoje prirodne faze ovulacije.

"Odlučila sam da budem svesna, a ne pod anestezijom, jer sam se nadala da će biti začeće mog deteta – ali to je bila velika greška jer se ispostavilo da je to bilo jedno od najtraumatičnijih iskustava u mom životu. Koristili su spekulum da otvore vaginu što je bilo jako bolno za mene, pre nego što su ubacili kateter za odlaganje sperme u matericu kako bi se srela sa jajetom na čekanju. Bio je to tako mučan proces da sam plakala, dok mi je ljupka medicinska sestra stisla ruku. Posle su mi rekli da je moja reakcija bila svedena na to da sam devica. Psihološki, koliko i fizički, nisam bila naviknuta na bilo kakvu aktivnost tamo dole", rekla je Kimberli.

Nakon potrošenih 16.000 funti na proces oplodnje, Kimberli je konačno zatrudnela.

"Možda nisam dobila čoveka ili veliku belu venčanicu o kakvoj sam sanjala, ali bila sam toliko srećna", rekla je Kimberli.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading