Jeziva ISPOVEST ćerke vođe NAJOPASNIJE bande na svetu: Otac je dopustio da je SILUJU, bila je sva krvava i u modricama

Vesti 27.08.2022 18:15 0

Jakuze su poznate po masovnim ubistvima, trgovini organima i ritualnom odsecanju malog prsta

Jeziva ISPOVEST ćerke vođe NAJOPASNIJE bande na svetu: Otac je dopustio da je SILUJU, bila je sva krvava i u modricama

Shutterstock

Šoko Tendo je ćerka čuvenog Hirojasua Tendoa, čoveka poznatog širom sveta. Njen otac Hirojasu Tendo bio je član najopasnije bande na svetu - japanske "jakuze" - i terao ju je u seksualno ropstvo pet godina, nakon čega je uspela da pobegne. Mafija je naspram bande od 35.000 članova k

ao de;iji vrti'. Poznata je po masovnim ubistvima, trgovini organima i ritualnom odsecanju malog prsta. Dok statistika pokazuje da se divlja kriminalna grupa smanjuje, likvidacije ne prestaju da se dešavaju i to pred mnogim svedocima. Žene imaju loš status u jakuzama, a žene i ćerke često su prisiljene na prostituciju od strane članova njihovih porodica.


Šoko Tendo, ćerka vođe bande, napisala je memoare o svom iskustvu, otkrivajući da je njen otac dozvolio drugim članovima da je više puta siluju, ostavljajući je „krvavu i u modricama“ u hotelskoj sobi.

Tukli su je, silovali i navukli na drogu

Zbog toga je postala zavisna od droga koje su joj snabdevale "jakuze". Šoko su često i surovo tukli isti ljudi za koje je bio zadužen njen otac, zbog čega je imala modrice, lomove kostiju i puknuće bubnih opna.

Svaki put kada sam upoznala novog čoveka, mislila sam da će biti drugačije“, rekla je ona. Ona je sada u ranim pedesetim i podvrgnuta je plastičnoj operaciji kako bi sakrila svoje povrede.

Banda je prepoznatljiva po tetovažama po celom telu, ali i po odsečenom malom prstu. Članovi bande pristupaju mačevanju i meditaciji, ali amputacija malog prsta je kazna ako pređu granicu, obično ako ne mogu da plate kockarske dugove ili ne izvrše zadatke, kao što su ubistva ili šverc droge. Na vrhuncu svoje moći, banda je imala 184.000 članova.
 

Komentari (0)
Loading