Napisala ZAHTEVE i poslala gostima: Mlada NAPADNUTA zbog BIZARNIH pravila za svoje venčanje, mnogi ih smatraju BEZOBRAZNIM

M. G. Vesti 02.09.2022 15:59 0

Kada je reč o pravilima ponašanja na venčanjima, neke stvari se podrazumevaju.

Napisala ZAHTEVE i poslala gostima: Mlada NAPADNUTA zbog BIZARNIH pravila za svoje venčanje, mnogi ih smatraju BEZOBRAZNIM

Shutterstock

Ipak, jedna nevesta gostima je poslala spisak pravila za svoj veliki dan, a ljudi nisu nimalo impresionirani.

Korisnik Fejsbuka podelio je listu zahtevnih pravila koje je mlada nametnula svojim gostima na venčanju. Spisak sadrži deset pravila, od kojih su neka članovi Fejsbuk grupe "That’s It, I’m Wedding Shaming" označili kao "bizarna“".

Prvo pravilo je glasilo: "Nemojte nositi bele boje, boje boje slonovače, svetle boje uopšteno."

Dok su se korisnici složili da se uslov u beloj odeći podrazumeva, neki su nevestu nazvali divom jer je zahtevala potpunu kontrolu nad svojim gostima.

Zatim je mlada naredila: "NEMOJTE DONOSITI DRAMU NA MOJE VENČANJE, MOLIM VAS."

Takođe je odredila potpunu zabranu pušenja i korišćenja telefona tokom ceremonije.

Mlada je takođe zamolila goste da ne iskrivljuju tu priliku davanjem životnih najava i takođe je zatražila da mi "ne govore kako da organizujem svoje venčanje".

Druga pravila su uključivala dopuštanje nevesti da jede i obaveštavanje unapred o tome ko je vaš plus jedan. Za svoje poslednje pravilo, buduća mlada je napisala: "Nemojte nositi ništa što će odvući pažnju s mene."

Korisnici Fejsbuka otvorili su odeljak za komentare kako bi podelili svoje mišljenje o zahtevima.

- Zbunjen sam. Čak i ako ova pravila sama po sebi nisu loša, što ne znam, nekako mislim da su glupa, nije li njihovo slanje još uvek neverovatno otrcano i nepristojno? - upita jedna osoba.

Drugi član grupe se složio: "Očigledno sam u manjini ovde, ali ovo je bez veze. Jesu li neki od ovih zahteva ludi? Da. To je diskutabilno. Šaljete ovo svojim gostima? Ovo vrišti 'diva'."

- Mislim, da. Ali ono što iskače je "Ja, ja, ja, MOJE venčanje".

- Jedan i deset su zgražavanje, ali inače je dobro. Niko ne bi trebalo da koristi venčanje za sopstvene objave i dramu - rekao je drugi korisnik.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading