Nije znala da je TRUDNA: Malo je falilo da se porodi u NOĆNOM klubu, evo kako se sve završilo

Vesti 02.09.2022 17:55 0

Kako nije imala izražen stomak, a redovno je imala ciklus, nastvila je sa uobičajenim načinom života

Nije znala da je TRUDNA: Malo je falilo da se porodi u NOĆNOM klubu, evo kako se sve završilo

Printscreen/TikTok

Ova 20-godišnjakinja koja voli žurke bila je šokirana kada se zatekle kontrakcije nasred plesnog podijuma u noćnom klubu jer nije imala pojma da je trudna. Vivijan Vajz Ruizvelasko, kaže da nije imala nikakve simptome trudnoće do iznenadnog porođaja, a trudovi su je zatekli na rođendanskoj zabavi sa prijateljima.

Nije imala trudnički stomak, još uvek je imala menstruaciju i redovno je vežbala - tako da je nastavila svoj bezbrižan život sve dok se iznenada nije porodila u noćnom izlasku u oktobru 2021. Na sreću, kako prenosi Miror, devojčica kojoj je izvađena žučna kesa pre godinu dana nije mnogo pila, pa je dete rođeno zdravo.

Vivijan, Meksikanka, počela je, kaže, na rođendan da oseća jake bolove u kukovima i stomaku, pa je odlučila da se malo odmori, ali simptomi nisu prestali, pa je njen dečko Tonatiuh Gonzalez insistirao da ona ode u bolnicu.

Kada su stigli, mladu ženu je pregledao ginekolog i Vivijan se prisetila kako se je bila u šoku kada su joj rekli da će se poroditi. „Saznala sam da sam trudna kada sam već imala trudove“, rekla je Vivijan. "Bila sam sluđena od brige da li je beba dobro i šta ću sa njom jer nisam imala decu. Brinula sam i šta će mi biti potrebno za bebu, milion pitanja..." Vivijan kaže da "umirala od bolova", a kako je beba izjurila, lekari su je poslali na carski rez. Nekoliko trenutaka kasnije, rodila je sina Matijasa pod anestezijom, ali je umesto sreće osetila pomešane emocije.

"Ne znam ni šta sam osetila kada sam ga videla. Moj dečko je bio u potpunom šoku. Ne znam šta je mislio, ali morao je brzo da krene jer nam je trebalo mnogo, a morali smo da platimo u bolnici. Sve smo rešavali iz dana u dan, a on je bio tako uplašen, ali ja sam to razumela", otkrila je ona. Želeći da podeli svoje iskustvo, Vivijan je odlučila da postavi video svog iskustva na TikTok, sakupivši 17,3 miliona pregleda i 1,4 miliona lajkova. Video prikazuje Vivijan kako pije i peva dok je u klubu, zajedno sa raznim drugim video snimcima u bazenu, sa prijateljima i njenim dečkom.


Korisnici su požurili da podele svoje reakcije, a mnogi su podelili i slična iskustva. "Ovo mi se desilo sa mojom prvom ćerkom za koju nisam znala da do dana kada sam se porodila i dobijala sam menstruaciju svakog meseca", prokomentarisala je jedna žena, dok je druga dodala: "Dobro došli u klub. Nisam znala da sam očekivala blizance sve dok nisam bila trudna 30 nedelja, a rodila sam ih u 34. nedelji." "Mnogi ljudi mi nisu verovali i mislili su da je to nemoguće ili da je laž.

- Često sami zlazila na žurke, ali više nisam toliko pila jer sam pre godinu dana uklonila žučnu kesu. I dalje sam vežbala i plivala – sve je bilo stvarno normalno - dodala je Vivijan. U početku mi je bilo jako teško, jer nisam imala iskustva sa bebama, ali sam vremenom počela da se prilagođavam.
 

Komentari (0)
Loading