Osmogodišnji sin mi je SPASIO život: Evo šta je uradio kad sam se SRUŠILA, zapanjena sam njegovom HRABROŠĆU

Vesti 07.09.2022 11:05 0

Školarac, star samo osam godina, spasio je život svojoj mami nakon što se ona srušila i pala niz stepenice.

Osmogodišnji sin mi je SPASIO život: Evo šta je uradio kad sam se SRUŠILA, zapanjena sam njegovom HRABROŠĆU

Shutterstock

Mama Regan Dili, 30, probudila se i zatekla svog sina kako proverava njene vitalne znake u porodičnoj kući u Saut Šildsu, Tajnsajd, u ranim jutarnjim satima u četvrtak.

Reganino telo je bilo na pola puta uz stepenice, a ruke su joj bile zarobljene ispod nje. Mama - koja je u padu zadobila gadnu povredu glave - seća se da je videla Grejsona kako se naginje nad njom. „Proveravao mi je puls i disanje, a onda mi je dodirivao ruke i noge i pitao: „Osećaš li ovo?“ „Rekla sam "Imam igle u prstima", a on im je sve objasnio preko telefona", dodala je ona.

Ne samo da je Grejson pomogao da se spasi njegova mama, već je i pustio bolničare da uđu kada su stigli i pobrinuo se za njegovog mlađeg, petogodišnjeg brata Drua, kada su bolničari preuzeli brigu o njegovoj mami. Regan, koja je inače student bolničar, sada se oporavlja kod kuće, ali do sada testovi nisu otkrili ništa zabrinjavajuće i pad nije ostavio ozbiljnu trajnu štetu. Rekla je: „U prošlosti sam uvek govorila svojim dečacima: "Ako vam ikada nešto zatreba, pozovite 999"– on je zapravo zvao 911, ali sistem vas svejedno prebaci. „On ima samo osam godina, ali neki odrasli ne bi mogli da urade ono što je ono uradio.

Komentari (0)
Loading