Bivša PROSTITUKA upozorila sve MLADE devojke: Nikakav NOVAC ni SLAVA ne vrede pored PAKLA koji sledi nakon godina rada u industriji!

Vesti 03.11.2022 20:59 0

Poslala je jasnu poruku svima

Bivša PROSTITUKA upozorila sve MLADE devojke: Nikakav NOVAC ni SLAVA ne vrede pored PAKLA koji sledi nakon godina rada u industriji!

Printscreen/Instagram

Ovih dana inernetom kruži ispovest od Mejv Mun, žene koja je nekada radila kao prostitutka. Otkrila je koliko je zarađivala i kako je počela da se bavi tim poslom. 

Kao mlada devojka je zabavljala se sa jednim bogatim muškarčem koji je tih godina izdržavao i sa kojim je bila dve godine te je tom prilikom osetila sve čari luksuza i lagodnog života. Nakon raskida sa dotičnim likom počela je da se bavi prostitucijom.

Prvi put je, kaže, odnos imala sa klijentom u svojoj studentskoj sobi i naplatila mu je 150 funti, odnosno oko 20.000 dinara.

- Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za tih 150 funti, to ti pređe u naviku - kaže Mejv i dodaje da je početno uzbuđenje brzo nestalo, kao i da je sve veća potražnja u seks industriji negativno uticala na nju.

- Bila sam sve mršavija. Pustila sam da mi samopoštovanje opada i ljude da mi rade sve gore i gore stvari - priseća je bivša prostitutka, dodajući da su klijenti ponekad bili i nasilni prema njoj, a situacija je postajala sve gora.

 

 

- U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim - kaže Mejv.

Radila je u nekoliko bordela i istakla je da nije mnogo razmišljala sve dok je dobijala novac, ipak počelo je sve da se jako odražava na njeno mentalno zdravlje, te je ubrzo postala zavisnica od kanabisa, počela da se prejeda a ubrzo je počela da pati od bulimije, 

Zbog svega toga odlučila je da napusti seks industriju i preko društvenih mreža otvoreno govori o prostituaciji i opasnosti koje ona nosi. 

 

 

- Znam da ova logika može da važi za mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao seksualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je najčešće jednostrana (seksualna radnica – klijent). Verujem da delite dušu sa klijentom kada imate seks. Ti im uzmeš deo duše, a oni deo tvoje - smatra bivša prostitutka.

Mejv upozorava da prostitucija može da ostavi teške traume na devojke koje se time bave i da ih spreči da u budućnosti imaju normalan odnos sa emotivnim partnerom.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading