Doji PETOGODIŠNJEG SINA i nema nameru da prestane: Govore joj da je BOLESNA, a ona ima OBJAŠNJENJE

Vesti 16.09.2022 19:25 0

Ako su odlučne da doje svoju bebu, mame to rade obično između šest meseci i dve godine

Doji PETOGODIŠNJEG SINA i nema nameru da prestane: Govore joj da je BOLESNA, a ona ima OBJAŠNJENJE

Printscreen/Instagram

Ali Lauren Mcleod iz Perta u Australiji i dalje doji svog petogodišnjeg sina Bouvija. Ova 29-godišnjakinja je otvorena i iskrena kada govori o stilu roditeljstva koji raktikuje i radi na uklanjanju stigme oko dojenja. Ali Loren, koja radi kao dula, kaže da je označena kao "bolesna" i "zlostavljač" jer još uvek doji svog sina Bouvija. Mama dvoje dece kaže da je odluku o prestanku dojenja prepustila sinu, a Bouvi još nije tražio da prestane.


- Imala sam veliku sreću što sam imala relativno glatko putovanje kad pričamo o dojenju, sa minimalnim problemima na tom putu, a koristi su nadmašile sva teška vremena - rekla je ona za Daily Star. - Moja deca i ja imamo divan odnos i veoma sam zahvalna što majčinim mlekom mogu da podržim njihova tela i mozak u razvoju, kao i da im pružim udobnost i sigurnost koju osećaju dok doje - kaže ona.
Ona je rekla da deca nalaze utehu u dojenju i da ih ono „umiruje, pa se brže uspavaju“, smiruje ih ako su uznemireni, ublažava bol i podržava njihov imunitet. Ali nakon nekih negativnih reakcija na njene objave, Loren kaže da „nema vremena za mržnju“.
- Jednostavno ne čitam komentare na postove, tako da ne vidim većinu ružnih stvari koje se pričaju o meni - nastavila je Loren. Dodajući da ako je neko negativan na mreži, ona ga jednostavno blokira i briše komentar. - Na kraju krajeva, ako se neko ne slaže sa mojim izborom, to je u redu, to je njegovo mišljenje - kaže ona.
- Mnoga negativna mišljenja koja ljudi imaju o dojenju često su zasnovana na kulturološkim predrasudama i nedostatku obrazovanja o toj temi, što je deo razloga zašto delim svoju priču - da pomognem ljudima da shvate da je prirodno dojenje biološki normalno - zaključuje ona.
Komentari (0)
Loading