Njegova životna priča je prava SAPUNICA: "Kada sam napunio 21. godinu sestra mi je otkrila ko je moja PRAVA MAJKA"

Vesti 14.10.2021 16:33 0

Šam Grifs (24) iz Njujorka, samoinicijativno je odlučio da ispriča priču o svom životu

Njegova životna priča je prava SAPUNICA: "Kada sam napunio 21. godinu sestra mi je otkrila ko je moja PRAVA MAJKA"

Printscreen/TikTok

Šam je odlučio da objavi video na popularnoj mreži TikTok, u kojem je objasnio da ga je njegova starija sestra "lagal" od njegovog rođenja.

Objavio je video pod nazivom "Kako sam saznao da je moja starija sestra moja mama" i nije trebalo dugo da hiljade ljudi klikne i pogleda njegov kratak klip.

Kako kaže, odrastao je sa starijom sestrom, i uvek je imao posebnu vezu sa njom. Oni su bili najbolji prijatelji i uvek je bila tu za njega.

Iako je nju više nju smatrao "majčinskom figurom", nego svoju "majku", ispostavilo se da ga intuicija nije prevarila!

 

Naime, starija sestra mu jeste biološka majka, a zatrudnela kao tinejdžerka. Njena majka, to jest Šamova baka, su dogovorile da će ona preuzeti starateljstvo i odgovornost, kada dečak poraste skupiće hrabrost da mu priznaju sve. 

Godine su prolazile, Šam je napunio 18, pa 19, 20 godina ... Ali još uvek nije znao pravu istinu - sve do svog 21. rođendana kada je njegova porodica priznala ko mu je zapravo majka. Kako kaže, poznavanje istine nije promenilo njegov odnos sa porodicom, naprotiv, još više se zbližio sa majkom.

- To je život, događaju se takve stvari. Bio sam u šoku, ali ništa se nije promenilo na gore, sada smo još bliže. Ona će uvek biti moj najbolji prijatelj - rekao je iskreno.
 

Komentari (0)
Loading