Iskasapila DRUGARICU i ukrala joj BEBU: Mesecima se spremala za ZLOČIN, lagala sve da je i ona trudna!

M. O. Vesti 27.09.2022 15:40 0

Vest koja je potresla ceo svet

Iskasapila DRUGARICU i ukrala joj BEBU: Mesecima se spremala za ZLOČIN, lagala sve da je i ona trudna!

Printscreen/Facebook

Žena po imenu Tejlor (28) optužena je da je više od 100 puta ubola nožem svoju drugaricu i pokušala da ukrade njenu nerođenu bebu nakon što je devet meseci lažirala kako je trudna. 

Žena je ubila svoju trudnu drugaricu, izrezala joj stomak, izvukla bebu i pokušala da ubedi druge da je to njeno dete.

Tejlor se sudi za ubistvo Regan Simons-Henkok i nerođenog deteta po imenu Braklin Sejdž u Nju Bostonu, u Teksasu, u oktobru 2020. Vlasti tvrde da je žena "očajnički želela" da svom dečku podari dete, ali nije htela da mu kaže da ne može da zatrudni, prenosi "Mondo".

Shutterstock

 

Optužena je tvrdila kako nije kriva za ubistvo i otmicu, ali kako se navodi ona bi uskoro mogla da se osudi na smrtnu kaznu.  

Pomoćnica okružnog tužioca Keli Krisp rekla je poroti da je Parker "glumica najvišeg ranga". "Laži i prevara se nastavljaju i nastavljaju; slojevi prevare su zapanjujući. Moraćete da razumete prevaru da biste razumeli šta se dogodilo 9. oktobra. Ovo je trajalo mesecima i mesecima I završilo se ubistvom."

Rekla je svom tadašnjem dečku Vejdu Grifinu da treba da se porodi na dan kada je Simons-Henkok umrla. Svedoci su se oglasili i tvrde da je Parker ponudila da plati 100.000 dolara za surogat majku.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading