"Da li da ga TUŽIM il pokažem silu besne majke"? Mirjaninoj ćerki (2) je drug iz obdaništa izbio ZUBE, a njena objava je posvađala Srbe

Vesti 06.04.2023 22:25 2

Često na društvenim mrežama nailazimo na razne priče, iskustva i u poslednje vreme roditelji često dele svoja iskustva i probleme koje imaju sa decom i njihovim životima

"Da li da ga TUŽIM il pokažem silu besne majke"? Mirjaninoj ćerki (2) je drug iz obdaništa izbio ZUBE, a njena objava je posvađala Srbe

Shutterstock

 

Jedna vidno zabrinuta majka je na "mamećoj" grupi objavila vrlo potresnu i uznemirijuću objavu u kojoj je napisala:

Printscreen/Facebook

 

- Moju ćerku (2) danas je u igraonici nogom iz sve snage udario dečak dok jeležala napodu i izbio joj 2 zuba. Namerno, gledala sam svojim očima. Otac dečakov nije nikako odreagovao. Da li da ga tužim, pronađem pa pokažem silu besne majke ili šta da radim? - objavila je Mirjana.

Na ovo njeno pitanje bilo je različitih odgovora. Većinom su je korisnici te grupe "iskritikovali" jer smatraju da nije odreagovala na vreme kako su oni smatrali, a to je nasiljem, tj. da ocu koji nije odreagovao na sinovljevo nasilje, vrati istom merom ili čak i gore.

Printscreen/Facebook

 

- Vi imate veoma visok prag tolerancije. Da se mom detetu tako nešto desilo, jednostavno bi i tata tog nasilnika (deteta) izašao bez ijednog zuba.

Printscreen/Facebook

 

U nastavku u komentarima majka je napisala nastavak priče i kako se dalje odvijala situacija.

- Krvavo dete sam vodila doktoru, gušila se u krvi. I da, sad pitam. U šoku sam. Šta je problem? Ako nemate konstruktivan savet nemojte da mi pišete kritike jer ne volite Vi moje dete više od mene - zabrinuta mama se branila od napada članica ove grupe.

Printscreen/Facebook

 

Bilo je i racionalnih komentara i iskrenih saveta za ovu zabrinutu majku.

- Tužba normalno i oca i majku i nakačiti im socijalnu jer očigledno zanemaruju sopstveno dete... Da je on neki otac prišao bi i odreagovao, izvinuo bi se Vama... a ovako vidite da ga zaboli, tako da TUŽBA.

Šta vi mislite, šta je najbolje činiti u ovakvim situacijama i ko je zapravo kriv za sve?

 

Komentari (2)
Loading
Boza
17.10.2022 15:43

Izbegavati takvu decu i roditelje.

gedža
07.04.2023 02:41

Prazgovarajte sa advokatom oko toga. Objasniće vam kakva je procedura (ako postoji ili ne) i koji su rezultati takvih sudskih procesa.