"Do dan danas sam na broju JEDAN i ništa mi ne fali": Pitali smo žene u Srbiji koliko su partnera promenile PRE braka i ovakve odgovore NISMO očekivali

Vesti 02.11.2022 20:19 3

Pogledajte kako su naše čitateljke odgovorile na pitanje - sa koliko su muškaraca spavale.

"Do dan danas sam na broju JEDAN i ništa mi ne fali": Pitali smo žene u Srbiji koliko su partnera promenile PRE braka i ovakve odgovore NISMO očekivali

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Prošle nedelje smo se pozabavile temom „da žena nije za kuću ukoliko je spavala sa više od pet muškaraca“. Komentar je takav da su mnogi bili besni, žene, ali i muškarci. 

Razlog tog besa je što neko uopšte ograničava šta će ko da radi. Svako od nas odlučuje o svom životu i svom telu, tako da slobodno možete da produžite dalje ako nise saglasni sa ovom tvrdnjom jer onda ovo nisu redovi za Vas. A isto tako želimo da ostanete i pročitate mišljenja ljudi koji su imali svašta nešto da kažu.

Zato smo napravili anketu na Viber zajednici Naj Žena na temu broja partnera, a pitanje glasi: „Hajde da vidimo da li ste po Dušanovim standardima kvalifikovani za brak. Koliko ste do sada imali seksualnih partnera?“. Ostavićemo ovde još jednu anketu, da uporedimo rezultate iz naše Viber zajednice.

Anketa

Koliko ste do sada imali seksualnih partnera?

Rezltati: 533 glas je otišlo za od 0 do 5 muškaraca, 140 za od 5 do 10 muškaraca, 61 za od 10 do 20 i 86 žena je reklo da je spavalo sa preko 20 muškaraca.

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

 

Zbog čega su ovakvi rezultati to ne znamo, niti ćemo da se udubljujemo u njihovo tumačenje jer ne možemo znati samo na osnovu ankete. Zato se možemo osvrnuti na komentare naših čitaoca iz Naj Žena Viber zajednice.

- U brak sam ušla sa 0 iskustva i nikada se nisam pokajala. Nekako mi je bilo mirnije. Zbog toga sam često delovala kao zalutala ovčica.

- Meni je sadašnji muž bio prvi seksualni partner. Mislim da je jedna od gorih osobina kod nas Srba što gledamo samo ženski pol, da smo nevine, da imamo što manje partnera i slično. Kad muškarac uđe „čist“ u brak, svi ga gledaju kao da je 13 prase jer je jelte on muško. On treba da menja seksualne partnerke, a mi žene ne. Srbi.

- Ti kad odrasteš u maloj sredini, svi ti broje partnera. Uskraćuješ se za telesko zadovoljstvo jer ti sredina nametne da je to „greh“. Ako ne želiš da budeš obeležen, važna ti je „reputacija“. „Ma, ona ti je laka riba“, prati te do groba. Zatucana sredina je veliki teret. Tužno, ali istinito.

- Broj seksualnih partnera nema blage veze za spremnost što se tiče ulaska u brak.

- Meni je sadašnji verenik drugi, s tim što sam pre njega sa jednim dečkom samo izgubila nevinost jer je samo želeo da me iskoristi.

- Žena ako ima više partnera nije domaćica i nema vremena.

- Mislim, žena ima svoja prava i šta ima veze koliko je puta sa kim spavala.

- U braku sam 55 godina i ušla sam sa 0 u brak sa 19 godina i do dan danas sam samo na broju 1. Zašto bih menjala status kad sam zadovoljna i ništa mi ne fali...

Sve ove prethodne odgovore su napisale žene, a u nastakvu Vam donosimo jedan poduži komentar koji je ostavio muškarac i sa kojim smo aspolutno saglasne.

- Ma žene, šta vam je? Čega se stidite? Čega se bojite? Pa kakve veze ima sa koliko ste muškaraca bile? Na primer, devojka, žena imala 20+ muškaraca i upoznala nekog sa kim je sada. Voli ga i obožava i sa njim je, nije sa onima pre njega. Znači, bolji je od svih prethodnih. Ako žena nije imala više muškaraca, pa kako će onda uporediti? Kako će znati koji je najbolji za nju? Ja sam moje kćeri savetovao da imaju više njih i da se onda opredele za pravog. Hvala Bogu, obe su u srećnim brekovima i imaju svoje stabilne porodice. Što se mene tiče, ja sam starac Fočo od 55 ljeta. Imao sam „ihaaaa“ žena. Bio sam belina i prvi. Najviše sam volep te koje kažu: „Ti si mi drugi“. Haha, e od njih bežite. Tražite ženu koja je imala i prošla i koja će posle toga ostati sa vam. Ej, muškarci!!! Znači: Ti si naj!!! Tako gledam ja, a tako savetujem i mlađe ljude. Pozdrav za sve žene.

Šta Vi mislite o temi? Napišite nam u komentarima.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (3)
Loading
Dejan
02.11.2022 21:02

Dokle god se sama ne stidi tog broja, ja nemam nista protiv... a kad skriva i laže oko toga, meni to govori da bi zakva još recki brojala...

Mira
03.11.2022 07:22

Po pojedinim komentarima, najbolje bi bilo da žene uopšte ne nose gaće. "Treba probati više da vidiš koji ti odgovara". Idi ženo u sexi shop i biraj.

Milovan
11.11.2022 13:13

Ozenis se a u manjem mestu gde se svi poznaju.I ti znas da je pola mesta spavalo sa tvojom zenom.A ti ju sada ljubis.A ona ljubila mnogima .Onda mozes i sam da p.pusis pola muskaraca u mestu. Meni k.rvetina netreba.Ja hocu svoju zenu a ne seosku. Onaj tko voli radodajke neka je ima.To je dobro za nas koi necemo da se zenimo nego samo koristimo tudje k.rvetine!!